Stěhování

131 2 0
                                    

Ach bože už je to tu zase!! Zase ten otravný zvuk mého budíku.Pomalu se začnu budit a vypnu budík.Protáhnu se a moje kroky směřují do koupelny.Vlezu si do sprchy a umyji se.Nechám teplé kapky pomalu dopadat na pokožku.Vypnu sprchu a omotám okolo sebe ručník a vlasy si dám do turbanu.Utřu si tělo a obléknu si spodní prádlo.Vyčistím si zuby dám si řasenku na řasy a rty si jemně přetřu leskem.Vyfénuju a účešu si vlasy.Z koupelny moje kroky vedou do pokoje kde si z krabice vezmu modré letní šaty,ze šperkovnice si vezmu náramky(viz.média).Seberu kabelku a letím ze  schodů a divím se že jsem se nezabila.Dole už na mě čeká brácha.

Tobias:"Jé ahoj ségra,nějak moc brzo vzhůru ne?" řekne a zasměje se.

Já:"Ahoj brácha,no jo poslední den školy." řeknu a vezmu si jablko z lednice.

Tobias:"hele Ségra?"zeptá se mě.

Já:"no?"

Tobias:"Máma mi ráno řekla že se stěhujeme jen my dva musí tu něco dělat,takže jedem jen my dva"řekne a Usměje se.Mě to celkem vzalo ale nevadilo mi to,alespoň budu mít času pro sebe.

Já:"Jo tak to je v pohodě alespoň budu mít čas sama pro sebe"dořeknu a Usměji se.

Já:"Jo hele brácha můžu se tě na něco zeptat?"

Tobias:"Jo jasně ptej se"řekne mile a Usměje se na mě.

Já:"No hele sice se mi nechce opouštět mamku,ale budu strašně moc ráda když od sud odjedu.Už od první třídy mě tu šikanovali za to jak jsem vypadala.I když jsem přešla na střední byl to pro mě jen ten nejhorší zážitek.Jeden celý rok se mi vysmívali jak jsem byla tlustá.Na začátku druháku mě kluci chtěli jen na sex,a zneužívali mě.Strašně mi pomůže když od sud odjedeme.Ale prosím slib mi,že mi budeš pomáhat."Jen co jsem to dořekla bratrův obličej se změnil na vystrašený.

Tobias:"Sakra Naty!Kdy jsi mi jako hodlala říct že tě šikanovali!Vždy jsi se vymlouvala že jsi spadla nebo jsi se uhodila!Bože je jasné že ti budu pomáhat!A věř mi že jak mile ti někdo ublíží,ublížím já jemu!"jen co to dořekl mě obejmul.

Tobias:"Tak a teď už jdeme hezky do školy pro ty dokumenty a po té do nového domu!!"

Ahojky tak je tu první kapitola❤
Doufám že se vám alespoň trochu líbí,druhou kapitolu jdu psát.Takže jestli se vám to líbí budu ráda za nějaký komentář k tomu nebo hvězdičku ❤Moc děkuji ❤Nathali❤

Láska ve školeWhere stories live. Discover now