Bölüm 5:Gizemler Çözülüyor

33 4 1
                                    

Polis memuru neler olduğunu ve neler yaşadığımı sordu.

Ve bende,2gün önce düşüp bayılıp o beyaz yüzlü,takım elbiseli adamı gördüğümü söyledim ve ardından olanları anlattım .Polis memuru o beyaz yüzlü adamın Slender Man olduğunu anlattı.Sonra son  birkaç gün içinde Slender Man'in birkaç kişininde rüyasına girdiğini, Slender Man ile karşılaşanların arttığını ve ihbarlar aldıklarını anlattı.

O zaman tek ben olmadığımı anladım.Ve sonra Lisa'yı arayıp iyi olup olmadığını sordum ve iyi olduğumu söyledim. Oda iyi olduğunu söyledi.Sonra orda olan bir polis memuru beni evime bıraktı ve trlefon numarasının olduğu bir kart verdi "bir şey olursa ara" dedi. "Tamam"dedim.

En son deprem olmuştu evimdeyken.Evimden içeri girdim ve karsımda Slender Man belirdi . O zaman çok korkmuştum.Beni büyülemişti bu son olamazdı.Ve o an "bu hikaye burada bitemez ve bitmicek!" diye bağırdım.Ve evimde olan şöminebin üzerindeki tüfek ile Slender Man'e ateş etmeye başladım ama ölmedi"lanet olsun" diye mırıldanmaya başlamışdım ve bu bağırmaya dönmüştü.Slender Man bana olece bakıyor ve "mal mısın sen" diye diyormuş gibi bakıyordu.O an onu öldüremiyeceğimi anladım ve evden dışarı çıktım. Bağırarak kaçtım.

Bazı kişiler evlerinin balkonlarına çıktı ve bana malmışım gibi baktılar ama olanları bilmiyorlardı.Sonra balkondakiler teker teker ölmeye başladı ve balkonlarında olanlar Slender Man'a baka kalmışlardı.Slender Man onları büyülemiş gibiydi.Slender Man'ın onları öldürmelerini bekliyorlardı.O an "bu bi delilik"diye kendi kendime söylenirken "niye kaçmıyorum ben bu arada"diye düşündüm.Ve bu durumdan yararlanarak kaçtım oradan.Ama kendimi suçlu hissediyordum o insanları ölüme mahküm bıraktığım için.Ve kaçarken arkama baktım ve tam o sırada Slender Man "kaçabilirsin ama saklanamazsın"diyormuş gibi bakmıştı.O an küfredesim vardı ama onu bile düşünmedrn ordan kaçmayı başarmıştım.

Artık bir evim yoktu.Evim darmadağan olmuştu.Ben sokakta taşamaya mı mahkum kalmıştım bu olamazdı.Dev bir holdingin başında olan adam şimdi sokaktamı yaşıyacaktı bu mümkün değildi.

Lisa yı aradım ve

-Alo Lisa bu gecelik sizde kalabilirmiyim evim mahvolduda...

dedim ve

-Olur,ama nası yani evin mahvoldu?

dedi

-Slender Man vakası gerçek Lisa bana güven,

fedim

-Eee yani sonuç ?

-Ee si evime geldi,biliyorum inanması güç ama bu gerçek.Bir kaç gün içinde birkaç kişiden ihbarlar aldıklarını söyledi bir polis memuru. Hatta brni evime bırakmıştı kartınıda vermişti ama neye yarar,mermilerSlender Man'a zarar vermiyor.

-Nası yani Slender Man dediğin o yaratık silahlarla bile ölmüyormu?!

-Diyorumya hayır! Size doğru geliyorum ev adresi hala aynı sanırım.

-Evet taşınmadık biyere aynı  seni bekliyeceğim balkonda.

-Tamam geliyorum.Yirmi otuz dakikaya ordayım.

   -(Yeni bölüm en kısa zamanda gelicek)-

Karanlık GünlerWhere stories live. Discover now