Bölüm 2: Ertesi gün

45 3 0
                                    

Uyandım ve ilk olarak aynaya baktım.

Dün akşamki olaylar beni çok etkilemişti,

dünkü rüya bir başlangıçmıydı ?.

  Ve ardından yüzümü yıkadım.Kayvaltı ederken yine etraf sarsılmaya başladı ve yine dünkü olayın olucağını düşündüm .

Ama bu sefer gözlerim kararmamıştı ve pencereden baktım herkez endişe içindeydi ve deprem oluyordu!    

Bu seferki rüya değildi. Hemen güvenli bir yere geçtim.Ve kafamda çok güçlü bir acı hissettim.Bayılmıstım.Uyandığımda elektrikler yoktu,ev hala sağlamdı ve gece olmuştu.Dünkü olayı hala unutamıyordum.Kafama dokundum ve ıslaktı.Bu kandı.Hemen en yakındaki hastaneye gitmeliydim.Arabama bindim ve giderken gökyüzünfe uçan bir turuncu parlayan bir cisim gözüme takıldı ve merak ettim.Onu takip ettim salak gibi.

Ve araba sarsılmaya başladı ve havaya yükseldiğimi farkettim. Korkuyordum, yoksa dünkü olayla şuanki bağlantılımıydı?

  Ve aniden çok kotu bir şekilde yere düştü araba,bende sarsılmanın etkisiyle bayılmıştım.Uyandığımda etrafıma baktım hiçliğin boşluğun ortasındaydım.

Arabanın radyosunu açtım ve sonra arabanın göstergeleti delirdi nerdeyse aravanın kapısı açılıp kapanıcak sandımki tam o sırada her şey durdu. Arabamda sakladığım bir M9 um vardı ama artık yerinde değildi . Silahım nasıl olmuştuda kaybolmuştu! Arabadan indiğimde bir tabela gördüm ve olduğum yerin 1 hafta önce kamp yapnak için gittiğim yerin yolu olduğunu farkettim ama bu nasıl olmuştu bu kadar olağandışi olaylar bir kaç gün içinde yaşamış olmak beni ürkütmüştü...

  -(Yeni bölüm en kısa zamanda gelicek)-

Karanlık GünlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin