3. Bölüm | Jelena

470 22 6
                                    

Beni hiç bırakmadı bir an Justin'i diğer duvara doğru ittim. Çok kızgın bakışımı attım. Attım ama sonra Justin gülünce işler değişti. Ama yinede kızgındım fazla ileri gitmesekte hoşuma gitmedi.

"Justin salak mısın sen?"

"Hayır Selena sevmek salaklıksa ben çok salağım"

Kapının kilidini açtım. Hiç kimse görmeden ikimizde kızlar tuvaletinden çıktık. Justin gözlerimin içine bakıyordu. Okulun ilk günü Aman Tanrım naptım ben? Demi'yi gördüm koşa koşa ona sarıldım.

"Selena iyi misin?"

"Hayır Demi değilim ama sana inanmadığım için özür dilerim ama yinede numaramı vermemeliydin Demi."

"Selena binlerce kez özür diledim ya ne yapmamı bekliyorsun? Hem bak hoca geliyo hadi sınıfa"

Sıralarımıza oturduk Justin hep bana bakıyordu. Kıyıdan bende ona bakıyordum. Doğru düzgün bakamıyordum ki! Çünkü bana hayvan gibi bakıyordu. Dudaklarımı sıkarak güldüm. Hoca herkese sıra sıra adını soruyormuş ki Justin ve ben farkında değiliz. Sıra bana gelmiş ses duymuyorum. Hoca 

"KIZIIM!!!"

"Efendim hocam?"

"Adın Soyadın?"

"Selena Marie Gomez"

"Tamam otur."

Dedi ve oturdum Justin de söyledi ve o da oturdu. Bu sefer bende Justin'e hayvan gibi baktım. Hoşuma gidiyordu onu görmek. Kitaplarımızı açtık. Tam ders işliyecekken zil çaldı. Justin derste kitabına bir şeyler çizip çizip duruyordu. Bakmak istiyorum çıksın şu sınıftan dedim ve Justin tenefüse çıktı. O çıkar çıkmaz kitabına baktım. Kitabında SELENA AŞK  AŞKIM SELENA SELENA AND JUSTİN JELENA SENİ SEVİYORUM <3 gibi şeyler vardı. Hafif güldüm. Demi'de baktı.

"Kızım var ya bu çocuk sana fena vurulmuş ha?"

"Bilmiyorum Demi sence de öylemidir?"

"He bir de soruyorsun tabikide öyle kanka"

Justin sınıfa girdi. Demi ve ben justin'in sırasında sap gibi oturuyorduk. Justin'de gördü. Ama kızmadı sadece gülüyordu. Biz ikimiz hemen ayrıldık. Ben tenefüse çıktım.

-Justin'in Ağzından-

"Demi sen 2 dakika Selena'nın yanından gelme ben onunla bir şey konuşucam tamam mı lütfe?"

"Tamam ama tuvalette kilitli kaldınız ve ne yaşadğınızı öğrenicem Justin."

"Tamam çok teşekkürler."

Dedim ve Demi'nin yanağından öptüm Selena'nın peşinden koştum. Çok hızlı gidiyordu ama en sonunda yetiştim.

"Tuvalette olanlar çok güzeldi bence."

Dedim ve Selena bir anda durdu. Bende durdum morali bozulmuştu. Ah Justin salak mısın kız zaten şstemiyordu ki? Ama o masumiyeti o güzelliği o şirinliği beni benden alıyordu. Her ona baktığımda içimde sevişme duygusu depreşiyordu.

"Justin bak sana çok önemli bir şey diyeceğim!"

"Tamam de"

"Biz sevgili değiliz ve tuvalette yaşananlara bi isim koyma yani ne biliyim Selena'da istedi ve biz artık sevgiliyiz gibi."

"Geç kaldın."

"O zaman"

Birazcık kırmızalaşmıştı. 

"Ozaman Justin şeyy 

Bağırarak

"SENİ SEVİYORUM".

Dedi olduğum yerde çivi gibi takıldım. Çok güzel bir şeydi. Fakat Selena utancından ağlayarak sınıfa koştu. Bende arkasından koştum. Demi bana git işareti yaptı. Sınıfın kapısının önünden Selena'nın çıkmasını bekliyordum. İnanamıyorum beni seviyooooo.. Biraz sonra Selena çıktı ve elimden tutarak beni kızlar tuvaletine götürdü. Kitledi de

"Seni seviyorm Justin"

"Bende seni seviyorum."

"Sevgili olalım."

"Kesinlikle."

Dedim ve o güzel dudaklarına yapıştım. Bu sefer tek kişi değildi o da istiyordu beni. Oda öpüşmek istiyordu. Mükemmeldi göğüsünü okşuyordum. Mis gibi kokuyordu.. Bir yandan da Selena'yı öpüyordum. Boynunu öpüyordum. Bir de deriin nefes alıyordum. Çok güzel kokuyordu.

JelenaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin