15♦O Benim Kocam

45.9K 2K 80
                                    

                                            Ara Final

Uçaktan indikten sonra,kiralanan arabayla yine bizim için kiralanan eve doğru yol almıştık.Rüzgar elime bir harita tutuşturup,işaretli yerleri söylemem gerektiğini söylemişti.

"Burdan sağa dön,Rüzgar" 

"Peki karıcım..."

Yavaş bir şekilde Rüzgar'a dönüp pis bakışlar attım."Karıcım kelimesinden hoşlanmadığımı söylemiştim." Hoşlanmıyordum işte.Çok saçma ve garip.Birazda yumuşak.

"Benim hoşuma gidiyor"

"Bana öyle seslenme o zaman"

Rüzgar gülmeye başladı "Kime öyle sesleniyim,dağa taşa mı?" Gözlerimi devirip koltuğa iyice yayıldım.Arabanın üstü açık olduğu için güneş beni mayıştırmıştı.Sadece 2 dakikalığına gözlerimi kapattım ve kaybolduk.

"Geceyi bir kere daha ormanda geçirmek istemiyorum,Rüzgar"

"Niye? Ohh mis gibi temiz hava."

"Senin doğal yaşam alanın olabilir ama benim değil"

Rüzgar ağzını oynatarak arabadan indi.Tahminime göre benim taklidimi yapıyordu.2. kere ormanda,Ruzgar ile; bu ormanda da mı ayı yok? Merak ettigimden degil.Belki bu ayiyi alip gercek ailesine gotururdu.Kaputun sesli bir sekilde kapatilmasiyla siçradim.Ruzgar sinirle yanima geldi,arabada bir seyler yapmaya basladi.Bana dönüp "Akü bitmiş" deyince ona tip tip bakmaya başladım."Bize nasil böyle bir  araba verirler?"

"Şuradan kurtulalım bunu halledicem zaten"

Rüzgar'ın burun delikleri sinirle açılıp kapanıyordu.Bir an su aygırlarına benzettim.Rüzgar'ın yanina aklimdan bir su aygiri resmi koydum.Birlestirdigim resimle gülmeye başladım.Gözlerimden yaş geliyordu.Rüzgar gözlerini büyütmüş,karşısında gülen bir uzaylı varmış gibi bakıyordu.

"Ne bakıyorsun,öyle?" dedim.Kendimi toplamam zor olmuştu.Bana onaylamaz bir bakış attiktan sonra "Aklindan neler gecirdin acaba?" dedi.Bilmesen olur,Rüzgar...

Güneş batmış,gece ile birlikte soğukta gelmişti.Akü bittiği için isiticida calismiyordu.Kendime biraz daha sarildim.Disaridan kendine tecavuz eden biri gibi gorunuyordum,her halde.Dönup yanimda uzanan Ruzgar'a baktim.Koltugunu arkaya yatirmis,uzanmis bir sekilde uyuyordu.Elimi uzatip yuzune dokundum.Soguktan ölür falan ustume kalmasin diye,yani.

Önüne dusen saclarinı geriye attim.Onume dondugumde karsidan gelen işigi gordum.Saatlerdir bir tek araba gecmiyordu.Heyecanla arabadan indim ve bagirmaya basladim."Ruzgar,bir araba geliyor." Kollarimi sallayarak yola atladim,Ruzgar'da uyanip yanima gelmişti.Ikimizde deli danalar gibi yolda sallaniyorduk.Arabanin dikkatini cekmek için tango falan yapmadigimiz kalmisti.

Araba az ilerimizde durdu.İçinden orta yasli bir adam ve kizi oldugunu dusundugum benim yaslarimda bir kiz indi.Adam önde kizi arkada yanimiza geldi.

"Yardima ihtiyacimiz var.Arabamizin aküsü bitti."  Ruzgar gelen adamla ingilizce konusuyordu.Ingilizcem vardi ama tam olarak cumleleri cozemiyordum.Biraz daha dile agirlik vermem gerikiyor.

"Ruzgar,ne dedi?" Benim Türkçe konusmamla karsimizdaki kiz "Aaaa baba Türk bunlar" dedi.Koca Pariste Türk bulmuştuk...

Bizi normalde araba olan bir yerde birakacaklardi ama Turk oldugumuzu gorunce evlerinde agirlamaya karar verdiler.Adamin adi Osman,kizin adi Elif idi.Osman beyin karisi Fransiz mış.Şuanda kaldigimiz evde onlarin yazlari geldikleri bir evmiş.

Ruzgar banyodan ciktiktan sonra işigi kapatip yataga girdi."Benim yanimda mi yatacaksin?" dedim.Rüzgar uykulu bir sesle "Evet" dedi.Çok rahat konusuyordu."Burada yatamazsin." Bana garip bir seymisim gibi bakmaya basladi.Kafasini tekrar yastiga gomdukten sonra "Istersen burada uyuma,Nefes." dedi.Has odun.İyice yorganin altina girdim ve uyumaya başladım.

---

Dışaridan gelen ayak sesleri ile uyandim.Rüzgar yüz üstü,bacaklarini acmis bir şekilde yatiyordu.Filmlerde veya kitaplarda birbirlerine sarilmiş,romantik bir sekilde uyanan çiftlerden olamayacagiz sanirim...

Ayaklarimi yataktan sarkitip zemine bastim.Gözlerimi ovalayarak odanin içindeki banyoya girdim.Elimi yuzumu yikadiktan sonra sacimi topuz yaptim.Yikansam iyi olurdu ama zaten bugun kendimiz icin ayrilan eve gidecektik.Banyodan cikinca hala uyuyan Ruzgar'in yanina gittim.Omzunu durterek uyandirmaya başladim "Rüzgar,öğlen oldu kalk."

"Hııı" diyerek kicini diger tarafa devirdi.Daha sert bir şekilde dürttüm "Camış gibi uyuma kalk." Yorganı ayaklarıyla iterek kalktı.Bana pis bakislar atarak banyoya girdi.Onun banyoya girmesiyle bende ustumu degistirdim.Şort ve kirmizi bir tişört ile hazirdim.Ruzgar banyodan cikinca etrafi gezme bahanesiyle odadan ciktim.Onu çıplak görmeye hazir degilim...

Merdivenlerin sonundaki mutfaga girdim.Elif kahvalti hazirliyordu."Gunaydin"

Gulumseyerek "Gunaydin" dedi.Arkama baktiginda "Ruzgar birazdan gelir" dedim.Basini sallayarak caylari doldurdu.Bu sirada Osman Bey ve Ruzgar mutfaga gelmislerdi.Osman bey bas tarafa oturmustu,onun yaninada Ruzgar.Ruzgarin yanina oturmak icin hareketlendigimde Elif benim yerime oturmustu.Ruzgar bana şaşirmis bir sekilde bakarken omuz silkip diger tarafa oturdum.Sinirimi bozmuştu ama belli etmiyordum.

"Rüzgar,havuzumuz var.Kahvaltidan sonra yüzelim mi?"

'Heyy bende buradayım.Ayrica Rüzgar degil Rüzgar abi.' Bunlari söylememek icin kendimi zor tutuyordum.Ruzgar bana donerek "Nefes'te kabul ederse olur." dedi.Yüzume yayilan bir siritmayla "Tamam" dedim.Daha sonra ise Elif'e 'Bitch' bakislari attim.Resmen kocama göz koydu....

Kirmizi bikinimin altina şalimi sardim.Gozluklerimi de taktiktan sonra aşağıya indim.Rüzgar benden önce inmişti.Havuza yaklaşınca gördüğüm manzarayla şok oldum.Her tarafta renkli çiçekler vardı.Ağzım açık bir şekilde havuz dibinde oturan Rüzgarın yanina gittim.Manzara onunda hosuna gitmisti sanirim.Sırıtiyordu."Güzel manzara" dedim.Çarpık bir guluşle "Kesinlikle öyle" dedi.Bedenimi süzünce ne demek istediğini anlamıştim.Bir şey diyecekken Elif gelip "Hadi yüzelim" dedi.Rüzgar'i suya attiktan sonra kendide atladi.Saniyeler içinde Rüzgar'a sarilmıştı.Yüzleri de birbirlerine yakindi.Altımdaki şalı fırlatıp suya atladım.Atlamamla yuzlerine sicrayan sulari sildiler.Rüzgar'ı çekip boynuna sarildim."O benim kocam" diyerek dudaklarina bir buse kondurdum....

---

"O benim kocam" diyerek yastigi öptü.Saatlerdir taklidimi yaparak beni sinir ediyordu.Her türlü seyi öpmeden önce "O benim kocam" diyordu.

"Rüzgar,yeter dedim"

Kahkaha atarak koltuğa uzandı.Yardım çagirip o evden ayrilali 3 saat olmuştu.Eline yastığı alıp "O benim kocam" diyerek tekrar öptü.Çekeceğim var...

Bu son değil arkadaşlar.Bundan sonra gelecek bölümler anı gibi olacak.Bir günde yaşadıklarını anlaticam ve bölümler birbirinden bağımsız olacak.Yani her bölüm farkli bir olay sizi bekliyor.Yarisma icin hikayeme oy veren 10 okuyucuma -en son baktigimda 10'du- cok tesekkur ederim.Oy vermek isteyenler 'Çok çok çok önemlı' bolumunde nasil oldugunu anlattim.Bu kadar okuyucu arasında 10 oy almakta güzel bir duygu...

O Benim KocamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin