döndüm benim frambuazlı dondurmalarım

43 5 9
                                    

Odadan çıkıp su içmeye gittiğimde Ashton' ın üzeri açılmıştı. Sabah saatleri olduğu için içeri soğuktu. Çıplak vücudunu görünce donup kalmış arsız bir şekilde incelmeye başlamıştım. Ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yoktu. Daha da yaklaşıp burnumu burnuna sürüp koklarken gözlerini açıp beni birden altına aldı. Gözlerim kocaman kocaman olmuş bir biçimde ona bakarken zorla yutkundum.
"Yakalandın küçük yaramaz" diye fısıldadı.
Soğuk terler dökerken heyecan ve korku içinde gözlerine bakıyordum. Ve birden gözlerimi açmamla rüya gördüğümü anladım. ( Amjskasjkssjskjdsk sövmeyin)
O kadar gerçek gibiydi ki... Tanrım cidden terlemişim. Kalkıp üzerimdekileri çıkardıktan sonra Ashton ' dan çaldığım haki rengindeki tişörtü üzerime geçirip uykuma kaldığım yerden devam ettim.

Birinin sırtından aşağı sallandığımı fark ettiğimde çığlık atmamak için ağzımı kapattım. Bu koca göt ? Michael! Tanrım napıyordu.
"Hadi Bella uyan artık , çok açım lütfen..." Ah! Sik beyinli. Zavallı uykum . Bir anda rüyam aklıma gelince bir an sıcak bastığını hissettim. Eminim kızarmışımdır. Michael beni fırlattığında ve havada uçarken gözlerim büyümüş ve Ashton' ın acı dolu çığlığı ile daha da büyümüş ve Ashton ' ın tam olarak kucağına düştüğümü farkettiğimde tamamen bir domatese dönmüştüm. Her yerim alev alırken Ashton şaşkın ve bir o kadar masum bir şekilde bir bana bir düştüğüm yere - maalesef- bir de Michael' a bakıyordu. Michael da şaşkın ve uykulu bir şekilde bakarken hızlıca ayağı kalktım .
"Üzgünüm , Ash iyi misin?" Diye sordum kırmızı bir şekilde. Ne olduğunu fark eden Mike hunharca gülerken yere devrilmiş bir kaç tava düşürüp ses çıkarmış ve Luke la Calum' unda salona gelmesini sağlamıştı. Luke ve Calum aynı anlarda önce beni ve kırmızılığımı süzdükten sonra hemen yanı başımda olan Ashton' a baktıktan sonra piç bir şekilde gülmeye başladılar. Ashton dönüp bana baktığında ve gözleri büyüğünde bende kendime baktım. Nerdeyse çıplaktım amınakoyayım! Üzerimde sadece külot ve Ashton' ın tişörtü vardı. Ashton' üzerindeki örtüyü alıp üzerime sardıktan sonra koşarak odama gittim. Tanrı aşkına! Tamamen yanlış anlamışlardı. Aw. Az önce Ashton' ın kucağında oturuyordum . Ah ne saçmalıyorum.
Altıma kot şortumu geçirip saçlarımı topuz yaptıktan sonra tekrar mutfağa gittim. Kıkırdamalar gelince sinirlenip "kesin şunu , yanlış anlaşılmaydı " diye bağırdım. Ashton'la göz göze geldiğimde onun da sırıttığını gördüm. 'komik mi orospu çocuğu' bakışları atıp kahvaltı hazırlamaya devam ettim. Herkes oturduğunda kimse konuşmuyor arada ufak bakışmalar oluyordu...

Luke her zaman ki yerinde uzanırken - bu benim kanepem oluyor- yine kahvelerimizi yudumluyorduk. Neyse ki ona tam olarak ne olduğunu anlatmıştım bana takmamam gerektiğini söyleyerek destek olmuştu. Lukeeee seni tatlı domuzcuk.
"Tanrı aşkına, bu fan sayfaları bizden daha çok çalışıyorlar " dedi Luke. Buna güldüm ama cidden neredeyse öyleydi. O kadar aktif çalışıyorlardı ki hızlarına yetişmek imkansız. Grubun Instagram hesabından paylaştığımız fotoğraf bir dakika içinde hepsinde paylaşılıyordu.

Calum öğle yemeği için pizza söylemişti. Ve şu an buzlu kolalarımız ve bir dilim pizzalarımızla küçük bir parti veriyorduk sanki. Calum izmariti pencereden atıp kolasını yudumlarken ona onaylamaz bakışlar atıyordum . Fazlaca içmeyi bıraktım ofiste de içip içeriyi havasız bırakıyordu. Ve aynı zamanda canımın istemesine neden oluyordu. Ancak içmesem iyi olurdu.

Ashton, sürekli akıma gelip duruyordu. Sanırım birazcık da olsa hoşuma gitmişti. Tuhaf hisler...

selamın aleyküm dostlar. Benden yeni bölüm isteyen minnoş takipçime gelsin bu bölüm. Özenli olmadı ama bizimde tarzımız bu ssjaksjsksk

Ashton Irwın // BellaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin