De Ontsnapping - SPEED DEMO

81 6 16
                                    

Welkom bij dit nieuwe spel!

Dit is een DEMO van een spel wat ik straks in de zomervakantie online wil gaan zetten, dat zal samen met xLilyax2001 georganiseerd worden op dit account.

Maar voor nu, een SPEED DEMO, om te kijken ofdat ik überhaupt een spel kan organiseren, en ofdat het in de smaak valt. Deze SPEED DEMO zal alleen georganiseerd worden door mij, Lilya zal hier niet bij helpen omdat dat niet handig zou zijn tijdens een SPEED versie.

Dit spel is een combinatie van de wereldberoemde HIDE-Games van IrisTheDonut , maar met een vleugje The Maze Runner erdoor (:

Straks komen er wat rollen, plekken en uitleg hoofdstukken online. Het verhaal achter de rollen en de plekken zal je bij de hoofdstukken zelf zien. Het uitgebreide verhaal, over The Maze Runner zelf, komt pas online in de echte versie aangezien dat niet echt toegevoegde waarde heeft tijdens de SPEED versie.

Ook kan het zijn dat je sommige rollen mist, dit komt omdat Lilya en ik eerst het originele spel hebben bedacht en de DEMO daarvan hebben afgeleid. De nutteloze rollen heb ik geschrapt, en daar zit toevallig ook de rol van Thomas (hoofdpersoon) bij haha xD

De updates van deze SPEED DEMO zullen om het halfuur zijn. Iedere keer krijgen jullie 20 minuten om te reageren, daarna gebruik ik 10 minuten om alles op te slaan etc. Er zal geen verhaaltje zijn ieder hoofdstuk, simpelweg omdat daar geen tijd voor is.

DISCLAIMER: In dit spel gaat alles gebaseerd zijn op het verhaal van De Labyrintrenner (The Maze Runner). Er zullen dus spoilers van zowel deel één, twee en drie in dit spel zitten, dus als je deze serie nog wil gaan lezen of de films wil gaan kijken, zonder spoilers, raad ik je aan om niet mee te doen en het spel niet te gaan volgen.

De startdatum van deze SPEED DEMO is zaterdag 21 april 2018, 12.00 uur. Zorg dus dat als je je inschrijft, je zaterdag sowieso de hele dag online kan zijn. Ik weet niet hoe goed alles zal gaan, en hoe snel, dus hou er rekening mee dat we eventueel zondag nog verder gaan.

Ohja, misschien ook belangrijk: er kan maar één iemand winnen. Er zijn geen officiële bondjes, en de rollen waardoor je met meerdere mensen zou kunnen winnen zijn uit het spel. Dit is en blijft zo, er is geen enkele mogelijkheid om met twee of meer mensen te winnen. Just saying ;)

Het hoofdstuk waarbij je je kan inschrijven zet ik online zodra ik alle voorbereidingen af heb. Get hyped :)

~ Nienke

De Ontsnapping - SPEED DEMO!Where stories live. Discover now