Regels en wetten

33 7 4
                                    

We hebben nu in ieder geval het minimumaantal mensen om het spel te beginnen, dus ik ga alle informatie online gooien! Je kan nog steeds inschrijven tot 11.30!

———

Dit zijn de regels van het spel. Grotendeels geschreven door xLilyax2001 #copypaste xD

Regel 1:
Houd je aan de regels! Als iedereen zich gewoon aan de regels houdt dan is het spel ook een stuk leuker en kan het normaal worden gespeeld zonder gedoe. Als je je niet aan de regels houdt wordt je daarvoor gestraft in het spel. Als je deze regel overtreedt dan word je uit het spel gezet, behalve dan bij uitzonderingen.

Regel 2:
Geen screenshots doorsturen! Waarom zou je? Dit geeft geen spanning in het spel en haalt ook je mogelijkheden weg om goed te kunnen liegen. Als je dit wel doet zetten we je onmiddellijk uit het spel! Wat je natuurlijk wel mag doen is leuke of grappige screenshots sturen naar mij, de spelleidster, voor je plezier en vermaak. Als je mijn Instagram account weet kan je die daarnaartoe sturen, anders heb je helaas pech, sorry. Deze screenshots zullen als het spel voorbij is online komen in een apart hoofdstuk.

Regel 3:
Wees een beetje sympathiek! *zucht* deze generatie is niet opgevoed. Als er iets gebeurt wat voor jou een nadeel is in het spel ga dan niet dingen buiten het spel erbij betrekken, omdat je het niet leuk vind, zoals bijvoorbeeld gevoelens. Blijf sportief (achter je scherm) en accepteer je mislukkingen. Zorg je wel voor zware onenigheid dan krijg je een rode kaart en lig je uit het spel!

Regel 4:
Als je uit het spel ligt, lig je uit het spel! Oké wees realistisch, als je dood bent kun je niet leven. Dus zodra je uit het spel ligt bemoei je je er niet meer mee. Dit zorgt alleen maar voor spam, perongeluk gelekte informatie, discussies en belangrijker, een geïrriteerde spelleidster. Je mag geen informatie doorgeven als je dood bent. En daarnaast, wat voor reden heb je om je met acties in het spel te bemoeien als het toch geen nut heeft. Geef allen een plezier en wees geen doorn in het oog. Als je dit wel doet dan ben je automatisch een pretbederver en zal ik er alles aan doen om het spel nog meer voor je te verpesten.

Regel 5:
Niet spammen! Dit is een grote last. Jullie wisten het nog niet maar dit is een wereldprobleem hedendaags. Mensen (kuch ik) vinden dit namelijk geen pretje en zijn jullie erg dankbaar als jullie het een beetje klein houden. Als dit te erg wordt krijg je een gele kaart, we geven je hiervoor een waarschuwing. Twee gele kaarten maken rood, dus na twee waarschuwingen zet ik je uit het spel.

Regel 6:
Geef alles optijd door! Ik wil graag dat je een beetje actief bent en we er makkelijk doorheen kunnen, dit is namelijk een grote last. Zo hoeft niemand te wachten wat altijd wel irritant is en is iedereen niet niet blij. Als je 3 nachten achter elkaar niets doorgeeft aan mij dan krijg je een rode kaart en zet ik je uit het spel. Natuurlijk krijg je de eerste twee keer wel een waarschuwing.

Regel 7:
Als je er in de nabije toekomst niet in slaagt iets te kunnen doorgeven meld dit dan aan de spelleidster en laat me ook weten wie er de verantwoordelijkheid op zich zal nemen voor jouw acties. Geef dit zelf door, pas dan kan ik actie ondernemen. Anderen mogen eerder geen acties van jou doorgeven.

Regel 8:
ER KAN MAAR ÉÉN IEMAND WINNEN! Er is in de SPEED versie geen enkele manier waarop je met twee of meer mensen kan winnen. Hierover kan je niet in discussie gaan, er kan gewoon maar één persoon winnen, klaar. Einde discussie.

De laatste en ook nog eens de belangrijkste regel:
Heb wel wat plezier. Neem deze regels wel serieus maar niet al te serieus. Het is niet super erg als je ze overtreed, Maar het zou fijn zijn als jullie snappen wat de grenzen zijn en daar onder blijven. Dit is nog altijd een spel en geen wet dus relax en veel plezier. Overtreed je deze regel dan heb je je straf eigenlijk al gekregen.

Wet 1:
De spelleidster heeft altijd gelijk. xNienkeGx beheert dit spel en weet dus wat ze doet. Spreek me aan met U en Uw, wees respectvol en als je denkt dat ik iets fout heb dan heb je het zelf fout, het zou wel fijn zijn als je deze fout aangeeft en ik het kan verbeteren als, wat niet zo is, we het kunnen verbeteren. Overtreedt je deze wet dan krijg ik een slechte indruk van je en dat is een groot nadeel aangezien ik alles kan bepalen in dit spel.

De Ontsnapping - SPEED DEMO!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora