Rabab

937 62 7
                                    

Ik schrik wakker en kijk naast me, ik zie geen Jaouad liggen maar Leila, ik sta op en trek me pantoffels aan ik loop naar beneden, ik doe de licht aan & Nee Jaouad is er niet.. Ik pak me telefoon van de bank en zie een berichtje staan van Jaouad : Zorg goed voor onze kids, Ik hou van jullie 💋
Ik voel me hartslag te keer gaan, me hoofd bonkt en ik voel me lichtjes in mn hoofd worden. Jaouad?
Ik pak me telefoon op en bel hem, "u bent verbonden met de voicemail van 06-****"
T lijkt alsof ik elk moment kan flauwvallen, ik pak snel Leila s telefoon van de bank, Issam zijn nummer moet ik hebben. Shit ze heeft een code, uhh 0000 probeer ik, verkeerd. Issam&Safouane probeer ik, & Yess Hij is vergrendeld ik voel me benen trillen en me handen trillen. Jaouad jaouad en Nog eens Jaouad dat s t enigste waar ik aan denk.
Ik zoek Issam de nummer op en bel hem, na 3 keer overgaan neemt ie nog steeds niet op.
ik bel hm nog een keer en dit keer neemt ie wel op, "Hallo" hoor ik hem zeggen  Ik blijf stil t lijkt net alsof me mond dichtgenaaid is, "hallo leila?" hoor ik hem nog een keer zeggen "Issam" zeg ik zacht en voel de tranen naar beneden glijden, "Rabab?" vraagt hij "Watt iss eeerr mett Jaouuad" stotter ik huilend "ik kom er zo aan" zegt hij en voor dat ik wil antwoorden hangt ie op.
Ik neem plaats op de bank en doe me handen voor me gezicht en huil t zachtjes uit, t is nu al inmiddels 4 uur snachts. Ik hoor iemand van de trap af lopen, en hoor de deur zachtjes open gaan, "Rab wat is er hbibti" zegt Leila zacht ik kijk haar met tranen in mn ogen aan "Jaouad" zeg ik huilend
"Wat is er met hem?" vraagt ze en komt naast me zitten, ze doet haar arm om me heen en trekt me zachtjes naa haar toe
"Wat is er met hem hbiba" zegt ze terwijl ze over me arm heen aait, t enigste wat ik doe is denken huilen en trillen. Wat als er iets met jaouad is gebeurt 😅
ze pakt me telefoon op en leest de berichtje ze kijkt met grote ogen naar het scherm. "wat the fuck "
Ze belt issam op "Ja ben dr bijna" zegt hij
"HALLO WAT IS R MET JAOUAD" schreeuwt ze
ze zucht, en legt haar telefoon neer " hij heeft opgehangen."
geen 10 minuten later horen we geklop, ik ren naar de deur en zie Issam alleen staan, hij heeft een blauwe oog en een schaafwond boven zn wenkbrauw
"WAAR IS JAOUAD " schreeuw ik
hij kijkt naar beneden "Issam niet zo kanker irritant doen vertel waar Jaouad is rabab zit hem hier te stressen"  zegt laila geïrriteerd

"kijk " zegt hij en neemt plaats op de bank "we luisteren" zeg ik
"Jaouad s geld is gestolen door een van zn boys, we dachten dat t Mo was, nadat hij jou ontvoerd had enz snapje, "
we knikken ja
"ewa mohiem we gingen na mo s pand en jaouad wou hem doodschieten puur alleen om t feit wat hij jou heeft aangedaan, Toen kwamen er allemaal poolse mannen ons aanvallen, Jaouad stuurde me weg en vertelde dat hij t alleen zou afhandelen en ik goed voor jou moest zorgen als er iets zou gebeuren." zegt Issam zuchtend
"WAT? HEB JE HEM SERIEUS ALLEEN GELATEN? " schreeuw ik boos
"Je weet dat Jaouad tagnant heeft dus ookal zou ik proberen te blijven zou hij willen dat ik weg ga." zegt issam zuchtend
een harde zucht verlaat mn mond, aan de ene kant ben ik blij en aan de andere kant weer niet, want ik weet maar nooit wat er kan gebeuren, alleen ik weet wel dat ie nog leeft.
"We moeten hem gaan zoeken" zeg ik vastbesloten en sta op "Ga zitten aub Rabab wat ga jij hem zoeken die mannen zijn kanker gevaarlijk en erg" . zegt Issam boos "Als je weet dat die mannen erg zijn waarom laat je hem alleen met hun?" zeg ik Boos
"OMDAT IK WEET DAT HIJ T KAN HIJ IS ERGER EN GEVAARLIJKER DAN HUN " schreeuwt Issam boos
"Sorry" zeg ik
"geeft niet"
"Ik ga " zegt Issam en staat op
leila gaat achter hem aan en ik hoor ze nog praten in de  gang.
"ya allah " wat gebeurt er met me
ik neem plaats op de bank en leila komt aanlopen, ze zit en legt me hoofd op haar schoot en aait over mn haar heen en fluistert zacht Ayat al Kursi in me oor. Ik voel me rustig worden en me oogleden worden zwaar geen minuut later val ik in slaap
—-

"Ze word zo wel wakker" hoor ik zijn stem zeggen Jaouad. Ik open me ogen en spring omhoog "Jaouad" fluister ik zacht ik knijp me zelf zachtjes om te kijken of t geen droom is. " Jaouad" zeg ik en voel de tranen opkomen ik ren naar hem toe en knuffel hem dood. Hij knuffelt mij terug en geeft me allemaal kusjes in me nek "ik hou van je habibti" zegt hij zacht ik maak me los van zn greep en kijk hem aan, Een grote snee met bloed boven zn wenkbrauw door een mes dat kan je duidelijk zien.
Zijn ogen zijn rood, je ziet dat hij gesnoven heeft.
"Ik was zo bang Jaouad.." fluister ik huilend
Leila knikt naar mij en jaouad fluistert in Issam s oor dat ze in ons bed kunnen slapen
hij knikt en ze lopen samen naar boven. Ik neem plaats op de bank en Jaouad doet zn pet af en zn schoenen uit. Ik sta op en loop naar de badkamer waar ik een pleister etc pak, ik maak zn wond schoon en doe er een pleister op.
Ik pak een glas water en drink hem op, ik ben zo blij dat er niks is met Jaouad.
Jaouad ligt op de bank, ik loop naar hem toe en ga tussen zijn benen liggen en laat mijn hoofd op zn borst rusten, luisterend naar zijn hartkloppingen val ik in diepe slaap.
"Papapapapapapapa" horen we amir fluisteren ik open me ogen en zie amir voor me staan ik pak hem op en geef hem een kus "Hey schatje" zeg ik lief Hij knuffelt me zachtjes en neemt plaats naast zn vader en knuffelt hem. T ziet er zo schattig uit ik pak me telefoon en maak snel een snap van ze en schrijf er : "goodmorning 💘 " bij en plaats het op me verhaal.

Ik loop naar boven en pak allysa op en geef haar borstvoeding ik neem haar mee naar beneden en leg haar in een bewegende wieg, en laat haar naar Surat Al Baqara luisteren.

Ik loop naar boven en pak snel iets uit me inloopkast, mijn inloopkast is een kamer, die 2 deuren heeft een deur zit in me kamer en een deur vanaf de gang buiten. Gelukkig hoef ik daarom Leila & Issam niet te storen.
Ik heb gezien dat t best wel fris is vandaag.  15 geraden.
Ik pak een zwarte legging van nike en doe me zwarte nike tech vest erop aan. Ik doe me krullen in een hoge knot en trek me nike huareches aan. Ik pak me lv tas en doe me sleutels portemonnee enz in.
Ik pak de auto en rij naar de albert heijn, daar aangekomen doe ik alle boodschappen die ik nodig heb en rij weer na huis.
Thuis aangekomen ruik ik een hele lekkere geur, ik zie Leila in de keuken staan. En zie dat ze al een lekkere ontbijt gemaakt heeft. "salam schat" zegt ze "Salaaaam habibti waarom heb je ontbijt gemaakt a tamza waarom bleef je niet zitten" zeg ik lachend "Omdat ik me sterke nicht wil verwennen." zegt ze trots ik loop naar haar toe en geef haar een stevige knuffel en een kus. Ik leg de zakken neer op tafel, "Ga maar naar de woonkamer dan breng ik alles je mag vandaag niks doen" zegt ze trots "hahaha oke schat " zeg ik lachend
ik loop naar de woonkamer en zie Jaouad spelen met Allysa en Issam met Safouane ondertussen kletsen ze nog wat. Ik heb gemerkt dat Jaouad & Issam t zelfde aan hebben. Allebei een gescheurde broek van D2 & Een t shirt van Moncler en hun valentino schoenen eronder. En om het af te maken hebben ze ook nog allebei een pet op, Jaouad van D2 en Issam van Gucci. " Hayhay t zelfde aan enzoo" zeg ik lachend "hwhahahaha " lacht issam
ik merk dat Amir nog in zn pijama zit, " En uh? was t zo moeilijk om amir aan te kleden luilakken" zeg ik lachend wijzend naar amir die rustig tv zit te kijken
lachend kijken ze me aan, "Dat mag jij doen" zegt jaouad lachend "amir lieffie kom is na mama" zeg ik hij kijkt me aan en schud met zijn hoofd. Argh deze kinderen van tegenwoordig. Ik pak de afstandbediening en doe de tv uit. " en nu komen" zeg ik streng hij kijkt me zuchtend aan en komt aanlopen.
we lopen naar boven en ik doe voor hem een gescheurde zwarte d2 broek aan en een trui van kenzo, ik doe zijn gucci sneakers aan en doe haarlotion in zn krulletjes.
ik smeer zwitsal op zn gezicht etc. En laat hem naar beneden gaan.
beneden aangekomen genieten we van ons ontbijt en kletsen we nog wat, Na t ontbijten lopen ik en Leila naar boven want ze willen naar parijs gaan voor een weekendje zonder de kids. Behalve allysa zij krijgt nog borstvoeding. Safouane inmiddels niet meer en Amir ook niet, Safouane gaat naar zn oma, dus naar leila s moeder en Amir gaat naar zn oma Naar Jaouad s mama.
"Word gezellig" zegt leila blij "zekerrr"
ik pak een weekendtas en stop er een setje in voor morgen en overmorgen. En ook voor jaouad en Allysa. Nadat ik daar klaar mee ben trekken we allebei onze kleren aan, Ik trek me kleren aan ^ omslag en Leila trekt een leren legging aan net als mij met een zwarte blousje en een legergroene hoofddoek, daaronder heeft ze haar legergroene louboutin sneakers aan.
Ik trek voor Allysa een zwarte panty aan en daarboven een grijze jurkje van mochino. Ik doe mutsje van mochino om en doe haar gucci schoentjes aan.
Leila trekt voor safouane een zwarte joggingsbroek aan en daarboven een trui van burberry. En daaronder zwarte huareches en een mutsje van moncler.
ik pak me lv tas en leila pakt haar gucci tas.
We doen de kids in hun kar en lopen naar beneden met de lift.
Beneden aangekomen doe ik voor Amir zijn moncler jasje aan en Jaouad doet zijn moncler jasje aan. We lopen met zn alle de deur uit en jaouad loopt naar de bewaker en praat even met hem. We stappen in onze audi rs6 en Leila issam etc stappen in hun Golf 7 GTD.
Leila en issam rijden naar leila s mama, en wij naar Jaouad s mama.
Bij mij schoonmoeder aangekomen lopen we naar binnen en is ze heel blij amir weer te zien.
we kletsen nog wat en ik hoor dat ik word gebeld, ik pak me telefoon en zie Leila staan. Ik neem op,
ik: Hey schat.
Leila; Hey we zijn nu onderweg naar huis zien we jullie daar?
ik: uh ja isgoed we vertrekken ook zo dan komen we daarheen.
leila: Jaa isgoed tot zo babe.
ik: Tot zo liefje.

ik hang op en leg me telefoon weer in me tas, we nemen afscheid van me schoonmoeder en Ouiam. " Doei amir mama gaat je missen" zeg ik en knuffel hem stevig en geef hem duizende kusjes.
Zijn vader knuffelt hem en fluistert lieve dingen in zn oor. We nemen afscheid en verlaten t huis. Ik doe Allysa de kar in de achterbak en leg Allysa in haar maxicose. We stappen in en rijden naar leila s huis toe. Ondertussen luisteren we naar het liedje : Josylvio- Hey meisje.

Bij leila aangekomen zien we haar weekend tas al klaar staan en lopen ze naar buiten met zn 2.
Ze stappen in hun auto en we rijden, omw parijs.. ik zet het liedje, Gyptian - All on me aan en ik zing zachtjes mee. Jaouad kijkt me verliefd aan en pakt me hand vast en geeft er kusjes op. "Ik hou zo veel van je" zegt hij zacht
" ik ook van jou houbi "

Dit zijn me laatste paar deeltjes ik hoop dat jullie er van genieten. ik heb exames op school dus daarom duurt het zo lang voordat er een deel komt. Im sorry girls.
Deel 2 Rabab's life is comming!
reageer iets leuks en stem! ly all

Rabab's life.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu