Ida....

39 0 0
                                    

Olivia vågner og denne gang vil hun ikke tilbage til søvnen og de forfærdelige billeder, hun har aldrig lyst til at sove igen! Hun vågner og ser hun er i et hospitals værelse.
Ingen læge er i hendes værelse og derfor vælger Olivia at springe ud af vinduet, hun lander flawless på de små sten foran hospitalet og hun går stille ud på vejen gemt i buskene, hun sniger sig hen til hendes veninde Ida's hus og går stille ind, hun går oven på til Ida's værelse og skal lige til at åbne døren da hun hører støn og små skrig og som lyder som Ida...hun skriger "årgh årgh argh Simon hårdere hårdere" og hun vælger at lade som om hun ikke hørte og gå ind, hun ser Simon som er Ida's kæreste og Ida ligge i Ida's seng og have sex...der ligger tomme kondom pakker overalt på hendes gulv og der går nok 10 minutter før de ser mig og vælter fra sengen af forskrækkelse. 'Ej øhm hej......Olivia!' Siger Ida lidt genert 'jeg havde ikke lige regnet med du ville komme nu...øhm idag' bliver hun ved jeg kan mærke hun er meget genert over at jeg så hende og Simon......øhm....hygge? Ja lad os kalde det hygge! De tager hurtigt tøj på og lader som om intet skete. En time senere siger Simon 'jeg bliver nød til at gå nu babe' og de kysser eller nærmere snaver farvel. Mig og Ida falder hurtigt i snak og hun spørger om jeg er ok og alt det der og så prøver hun at glide hendes mere vigtige spørgsmål ind 'siger du det til nogen, please lad vær og lad specielt vær med at sig det til mine forældre vil du ikke nooook?' Spørger og plager hun 'jaja bare rolig!' Siger jeg og hun ånder lettet ud. Hun spørger om jeg vil med ud at shoppe og jeg siger selvfølgelig ja, vi kører til Aalborg og er der i cirka 5 timer. Da vi kommer hjem rager Ida i hendes poser og finder.....et lille bitte stykke stof frem? Hun giver det til mig og siger jeg skal prøve det? Hun giver også en rigtig rigtig RIGTIG lille bh og jeg bliver genert.'Glem det, ham der stod ved kassen nedstirrede også MIG selvom det var dig der købte det!' Siger jeg, og hun griner bare og lader sine hænder glide ind i min trøje, hun spænder min bh op og lader den falder til jorden. 'IDA!!!!' Råber jeg lidt irriteret og meget genert hun griner bare og lader sig glide længere ned....til mine bukser....Hun hiver dem af og det samme med mine underbukser...'DAAAAAAMN GIRL' siger hun frækt og lænker sit blik til min fisse. 'Kig venligst et andet sted hen Ida!!!!' Siger jeg. 'Rolig bare to bedste veninder som chiller!' Siger hun lidt frækt igen 'Eeeeh en af os har kun en T-shirt på!' Siger jeg meget irriteret 'Jaja' siger hun og tager også alt sit tøj af 'Nu er vi to NØGNE bedste veninder' bliver hun ved 'Eeeeh' tøver jeg 'Hovsa' siger hun og river min T-shirt af. 'IDA!' Råber jeg 'Ej ups det var da et uheld' siger hun og samler mit tøj op og smider det ud af den åbne dør ud til haven. 'Ida helt ærligt!?' 'Jeps kom nuuu du ved jo du godt kan lide det her?' 'Nej jeg kan ej og....' i det jeg siger og kommer fem drenge ind af døren
Jeg stivner idet en af dem, den lækreste af dem alle tager mig på røven og visker 'daaaaamn girl' ind i mit øre, jeg spærre øjnene op så de bliver gigantiske, og Ida råber 'ej helt ærligt Lasse hvorfor ødelægger du altid mine moments vis du piller ved hendes røv EN gang til jeg siger dig du kommer til at sove med et øje åbent resten af dit liv!' I det hun er færdig mærker alle de andre drenge på skift også min røv jeg har helt ondt i venstre balle af alle de stærke mande hænder som har rørt den, de går derefter om bag ved Ida og mærker på hendes og hun giver dem alle sammen en lussing også hendes voldsomt lækre bror som tænder mig HELT vildt meget. En af drengene giver Ida elevator blikket mens de andre fire inklusiv hendes unaturligt lækre bror Lasse giver MIG elevator blikket, hvor er hun heldig! De går videre ind i et rum ved siden af og jeg ser Lasse og en anden stirrer på mig, ham den anden dreng siger noget som jeg ikke kan hører og Lasse slår ham og siger noget mens han på skift stirrer på mine patter og min fisse......det er mega akavet han skal stirrer og Ida skælder ham ud og siger det bare ligeud hvordan kan man være mere ligeud end Ida?!

Olivia's livWhere stories live. Discover now