Kapitola Tretia

4 1 3
                                    

Ona s radosťou prikývla, priateľstvo držalo, dokým sa jej do života zase nepriplietla už spomínaná Ashley.

,,A ako sa vlastne voláš?" spýtal sa zaujato. ,,Emili." Odpovedala radostne.
,,A ty?" uprela naňho zrak. ,,James." Odpovedal s úškrnom. Po tejto chvíli si ho dievčatá často nadchádzali a snažili sa akokoľvek pritiahnúť jeho pozornosť. Chlapec nemusel byť "hot" aby sa im páčil, tento bol veľmi milý a jeho roztomilosť zdobili jeho pehy, jeho úsmev sa vyrovnal láskavosti a decká tvárička ho robila mladším.

Medzitým sa presuňme k jej bratovi Matteovi. Na základnej ho dievčatá nezaujímali, dokonca začínal mať pocit, že je inak orientovaný, ku koncu základky začínal mať, ale podozrenie, že ide po ňom jedno roztomilé dievča. Volala sa Amanda, neskôr zistil, že sa jej páči, priamo od nej. Stála na rozmedzí medzi dvoma ulicami a prezradila mu jej dlho strážené tajomstvo.

Všetko sa, ale kruto zvrtlo a ona sa mu zakusla do krku, aj napriek jeho kriku pokračovala s vycucávaním jeho krvy. Myslela, že ju odstrčí, ale on sa za dva mesiace stihol do nej naplno zamilovať a tým pádom ju nechal a na jej hlavu priložil ruku. Bola z toho dosť prekvapená, no ona neprestávala. Zakusla hlbšie a on ju jemne potiahol za vlasy. Sám netušil prečo to robí.

Bol jej odozdaný a urobil čokoľvek aby mala to čo chcela. Jednou dobou toho, ale bolo moc, ona bola smädnejšia a smädnejšia a zoslabovala ho viac a viac. Postupne to prestával zvládať a upadal do bezvedomia pokaždé keď sa doňho zakusla.

Najprv ho len využívala, ale po nejakom čase uznala, že je toho naňho moc. Už ho len neskúsala, ale vkladala doňho jej jed. Pokúšala sa ho zmeniť na jej sebarovného (upíra).

Cursed BY Wings | SKΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα