παρτ 10●you are just an excitement●

32 7 0
                                    

Ειχαμε μια σχεση που δεν υπηρχε πια. Ειχαμε χωρισει προ πολλου και επρεπε να το παρω αποφαση.

Το κουδουνι του σχολειου για διαλλειμα με εβγαλε απο τις δκεψεις μου. Σκουπισα τα 2 δακρυα που ειχαν κανει την εμφανιση τους στα κατακοκκινα μαγουλα μου και προσπαθησα να ηρεμισω για να χαλαρωσω το υγρα και κοκκινα ματια μου.

Αφου ηρεμισα αρχισα να περπαταω προς το μερος που καθομαστε με τα παιδια παντα.

Σ:γεια..
Αφου εφτασα χαιρετησα αλλα το ειπα τοσο χαμηλωφονα που ουτε καποιος που ειχε το αυτι του κοντα στα χειλια μου δεν θα το ακουγε!

Και οι 3 με κοιτουσαν επιμονα αλλα πιο πολυ ο Γιωργος. Λογικά τους ειπε. Στην ταξη μου ειναι αλλωστε.

Πηγα και εκατσα διπλα στον Νικο και τον κοιταξα στα ματια. Αυτος ηξερε. Ξερει ολη την αληθεια για την ζωη μου.

Ν: αχ βρε Στελλα..
Ηταν το μονο που ειπε πριν χωθω στην αγκαλια του. Ηθελα να βγαλω το υγρο που ονομαζεται δακρυ αλλα δεν επρεπε. Δεν αξιζει να κλαψω για τον Αρη ουτε για κανεναν που μου συμπεριφερεται σκάρτα. Αφου ειχα τον Νικο επρεπε να μην με νοιαζει για τους αλλους.

Β: δεν νομιζεις οτι πρεπει να μαθουμε τι συμβαινει?
Με ρωτησε οσο πιο γλυκα μπορουσε η Βανεσα και εχω εφυγα απο την αγκαλια και το ελκυστικό αρωμα του Νικου.
Σ: πρεπει...
Γ/Β: ακουμε..

Τους εξηγησα τα παντα με τον Αρη -φυσικα με βοηθησε ο Νικος γιατι προς την θυμιση των γεγονοτων δακρυσα και μου κοβοταν η μιλια- και ειχαν μεινει και οι δυο καγκελο.
Β: ο θεε μου.. τι εχεις περασει και συ... και αυτη η Ροξανη.. δεν την ξερω αλλα δεν την συμπαθω
Γ: και καλα κανεις.

Τοτε χτυπησε το κουδουνι. 15 λεπτα του διαλλειματος χαθηκαν στον Αρη και στην Ροξ και γενικα στην αδικη πλευρα της ζωης μου που ολη η ζωη μου ειναι αδικη...

(...)

Επιτελος οι επόμενες 6 ωρες περασαν. Δυσκολα μεν αφου ολοι σχολιαζανε το πρωινο περιστατικο μου. Απορω αν εχουνε δικες τους ζωες. Βασικα οχι δεν εχουν αφου ασχολουντε με των αλλων.

Τα παιδια δεν ξανα ανεφεραν αυτο το θεμα. Μαλλον καταλαβαν οτι αν το συζητούσαν θα με εφερναν σε δυσκολη θεση. Ή αυτο ή μεσολαβησε ο Νικος.

Τωρα ειμαι στο δωματειο μου ενω ο Νικος στην κουζινα και φτιαχνει κρεπες. Αχ ρε Νικο... κανεις τα παντα για μενα. Μεχρι που μου φτιαχνεις κρεπες... το αγαπημενο μου.

My Only BestieWhere stories live. Discover now