Bölüm 35 : Durdurun Onu!

44.9K 3.3K 84
                                    

Selamlar...

Yorumlarınızı çok merak ediyorum. (: umarım beğeneceğiniz bir bölüm olmuştur. Hepinizi öpüyorum! Allah'a emanet olun!😍❤

Sevdiğine dokunmaya kıyamazken, başkasının acımadan onu incitmesi, insanı delirtebilir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sevdiğine dokunmaya kıyamazken, başkasının acımadan onu incitmesi, insanı delirtebilir.

Sevdiğine dokunmaya kıyamazken, başkasının acımadan onu incitmesi, insanı delirtebilir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vücudu ağrılar içinde sızlıyordu. Hissetmeyen bacağı için sorun yoktu onun acısını zaten hissetmiyordu ama diğer bacağı için aynı şeyi söyleyemezdi. Bacağı, kolları, karnı ve özellikle kafası çok ağrıyordu.

Zemin üzerinde kıpırdayamıyor, sağına soluna dönüp etrafa bakamıyordu. Nefes alırken hissettiği zorluk canını hepsinden daha çok yakıyordu. Efe'nin bir an önce gelmesini istiyordu. Onun bir an önce gelmesini ve ona sığınmayı. 

Annesi haklıydı. Efe'nin yanından asla ayrılmamalıydı. Annesi onu uyarmıştı. O uyarıyı ciddiye almalıydı. Ama nedense hiç düşünememişti. 

Titreyen elini güçlükle asfalt zeminde gezdirip telefonunu aradı. Sonunda eline değdiğinde Efe'nin, "Geldim Zeynep...geldim!" dediğini duydu.

Zeynep bir an için kendinden geçmiş telefonu elinden düşürmüştü. Efe'yi çok meraklandırdığını biliyordu. Onu korkuttuğunu. Kendisi de çok korkmuştu. 

Gözlerini kapatıp telefonu dudaklarına yaklaştırdı ve, "Buradayım...iyi-iyiyim.."diye fısıldadı. 

"Zeynep! Zeynep!" 

Ve birden bir araba ani bir frenle tam arkasında durdu. Zeynep'in gözleri irice açıldı. 

Kapının sertçe açıldığını duydu. 

Ve hemen sonrasında Efe'nin sesini duydu. 

"Zeynep! Zeynep!" Genç adam koşarak yanına geldi ve dizlerinin üzerine çöküp Zeynep'in hareket ettirmeye korktuğu bedenine baktı. Ellerini onun kollarına koyarak neredeyse ağlamaklı bir sesle, "Ne oldu?" diye sordu. "Ne oldu sana böyle? İyi misin güzelim, iyi misin?"

Aşk Engel Tanımaz |TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 3Where stories live. Discover now