TRAILER

4.8K 342 45
                                    

De curând am apelat la voi pentru un trailer. O fată foarte drăguță mi-a oferit prompt ajutorul ei. Gest pe care îl apreciez din suflet și pentru care îi mulțumesc foarte mult.

De-a lungul vieții am întâlnit mulți oameni și m-am obișnuit să nu mă bazez pe nimeni, fiindcă majoritatea persoanelor vorbesc mult, dar acționează puțin. Așa că a fost o mare surpriză pentru mine când după doar câteva zile @TeoOlariu mi-a scris că e gata trailerul. Am fost surprinsă extrem de plăcut, încă sunt. Teo, chiar ești minunată, crede-mă.

Ai înglobat în el multe momente din această poveste. Cei care au citit-o cu atenție, după ce îl vor urmări, le vor redescoperi la rândul lor pe fiecare. Sunt și alte momente care vor urma, cei care au intrat pe grup și au citit fragmentele știu deja despre ce e vorba.

Îți mulțumesc pentru efortul depus și timpul dedicat pentru a mă ajuta pe mine.


Duminică, în sfârșit, voi posta capitolul 35, cel nou, pentru cei care îl așteaptă deja de mult timp. Vă mulțumesc tuturor. Vă mulțumesc că încă sunteți aici. Sunt extrem de uimită atunci când îmi scrieți că recitiți cu plăcere povestea. Nu mă așteptam să placă atât de mult. N-am avut așa multă încredere în ea sau în mine. Voi mă faceți să-mi rup seara din timp, să deschid Notes pe telefon și să încep să scriu.

După Calla și Rylan, cei care au citit Ciocniri cu scântei știu la ce mă refer, m-am atașat acum de Jainn(Jayden și Quinn). Am mai spus că-mi place mult numele ăsta?

Apropo, am văzut că unii dintre voi mi-ați scris că l-ați vrea pe Alexander cu Venus. Eu mă gândeam să-l reintroduc și pe Cade în poveste, să-i dau și lui un rol mai important. La urma urmei e prietenul cel mai bun al lui Jayden...

Poate se va îndrăgosti de Venus sau poate de Quinn, nu se știe... Fiecare personaj poate avea zeci de traiectorii. Nici măcar eu nu știu ce va urma, îmi las imaginația să mă surprindă de la capitol la capitol. Sper că și pe voi.

Vă pup. Sunteți minunați!

Teo, ești extraordinară!

Sfidând rațiuneaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum