Hoofdstuk 1.

5 0 0
                                    

-Geen waargebeurt verhaal. *Enjoy*-Hoi, even kennismaken. Ik ben Tess, 16 jaar. Kheb duizenden jongens gekregen maar nooit echte liefde gekend. De jongens die ik had waren er alleen maar voor mijn cup D borsten en mijn billen. Ik heb licht blond haar. En nee ik ben geen Nicki Minaj ofzo, het is allemaal puur natuur. Behalve mijn mascara met eyeliner & foundation dan. Met dat op, ben ik wel net barbie. Oja mijn bijnaam trouwens. Barbie. Ik geloof niet dat echte liefde bestaat, zoveel jongens die mij hebben bedrogen! En nee nooit ontmaagd, maar dat zal ik niet durven, ik voel me onzeker over mijn lichaam waardoor ik me niet durf bloottestellen pas als ik echte liefde vind misschien.

Maar de grootste vraag;

Zal ik echte liefde vinden?

_

Tess' Pov

Voor de zeste keer sta ik voor de spiegel vandaag, zal ik die croptop nu wel aan durven doen? Ik schud met mijn hoofd naar de persoon in de spiegel. Nee, ik denk er niet aan. Vandaag heb ik mijn eerste baantje bij de appie. -Albert Heijn- Dat wisten jullie waarschijnlijk al maar toch.

Ik pak mijn werkuniform uit de kast. Wat is dat uniform lelijk zeg. Denken ze dat ik dat gezellig aan ga doen? Niet dus. Ik denk aan al dat geld dat je kan verdienen en neem het uniform toch maar mee naar de badkamer, waar ik me uitkleed en onder de heerlijk warme douche duik.

"Mevrouw Visserts?" Hoor ik mijn baas zeggen. Ik kuch, wat haat ik die achternaam. "Ja?" antwoord ik in de hoop dat niemand heeft gehoord dat ik Tess Visserts heet.. "Ga jij Menno even helpen achter de kassa, met rekenen enzo. Is niet Menno's beste vak. Hij zit aan kassa 2."

"Ehh, oke."

Ik loop door een snoepafdeling, daarna door een frisdrank en drank afdeling en daarna kom ik zuchtend aan bij kassa 2.

Wacht wowowwowo, Is dat Menno? Jezus, die wil ik wel aan de haak slaan..

"Hoi, Ik ben Tess. Ik moest je helpen met uitrekenen ofzo."

Menno's Pov

Het lukt me helemaal niet bij die klotekassa. Je kunt me geen rekenwonder noemen. Opeens hoor ik een schattige stem achter me, "Hoi, Ik ben Tess. Ik moest je helpen met uitrekenen ofzo." Zegt Tess.

"Hi. Menno" Zeg ik terwijl ik mijn hand met haar schud. Ik kijk haar nu aan. En ze is perfect. Merk ik nunet op. Te mooi om waar te zijn, ik bedoel welke meid ziet er nou wat in een stomme kassiere die niet eens kan rekenen. Alle klanten zijn weg omdat kassa 2 de enigste kassa is die open is en ik er geen ene bal van snap.

Tess en ik liggen nog steeds in een deuk van de boze baas die net langs kwam om te checken of er nog klanten waren maar we hebben meer gekletst dan op de klanten die boos werden en wegliepen gelet. "Hee, heb je whatsapp trouwens? Ik vond het heel gezellig vandaag." zegt Tess nog altijd lachend als ze naar huis wil gaan. "Ofcourse lady." En ik schrijf mn nummer op haar hand.

"Top, ik app je vanavond."

En weg is ze.

___

Hi, Kunnen jullie tips geven? Of een lieve comment Volgen mag ook, ik volg terug.

;;Morgen weer een nieuw hoofdstuk

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jun 20, 2014 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

Problem .Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora