Volim svoj život

8 0 0
                                    


  Kao kula od karata, sa svakim danom redim jednoj kartici, koje su zdrave i srećne još jedan dan zahvaljujući tebi živimo naše živote, usput svako od nas traži kuću od karata ne rasturi ali tako ... mnogi od nas uspeju volivsi život ... ili peščani sat sa svakom sekundi nakon što kazaljka se kreće napred, za nas ljude da ste bili sretni da ti moj život jos jedan dan, ili svakog jutra čekamo Sunca do nas dajte ga našim prozorima, ne budi to prelepo sunčano svetlo naših kreveta da nam kaže da je došlo novi dan koji treba da žive za nas ljude i izmami milion osmeha na našem licu.

Zapravo život izgleda kao sapunicu, pa dok se sapun milion sitnih mehurića sa svakim danom, idemo napred i hrabro hodamo u svim našim borbama i poraza, ali to je kao - takav život, važno je da ga volimo i nikad ne odustajemo, jer život je jedan i jedinstven i nema reprize, danasnji dan sto prođe sutra nema da nam se vrati da učimo iz naših grešaka u životu u budućnosti manje ili da ih ne ponavljam, jer je jedini način i da kako ćemo uspeti da živimo svoj život, kako kažu - čovek se nauči iz sopstvenih grešaka, tako da mi, iz naših života, podučavamo naše greške i lekcije sve dok smo živi.

Znam samo jedno moj živote, čuj me lepo da ti kažem - sada, u ovom trenutku i zauvek Volim te ma kakav i da živim svoj život, to je najmanje ili uopšte ne važno, jer u mojoj ljubavi nema granice, ali samo daje i daje sveg srca i duše, takve iskrene ljubavi koju moj dragi ja posedujem život svaki ti dan poklon, obećavam da dokle god živim hoću poklon za tebe jer onda znaj i zapamtime - volim svoj život.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Volim svoj životWhere stories live. Discover now