Van fan naar girlfriend

147 6 0
                                    

Bij hem thuis ;

Ze liepen samen naar de scooter en reden samen naar Kaj zijn huis.

Toen ze bij zijn huis waren zetten Kaj zijn scooter weg en liep naar de deur. Mijn ouders zijn er niet dus we hebben het huis voor ons alleen. Kaj deed de deur open en Dysa liep naar binnen. Wow jullie hebben echt een heel mooi huis zei ze. Dankjewel en Kaj moest lachen.

Wil je soms wat drinken? Ja lekker zei Dysa. Wit wijntje goed. Ja lekker. Dysa legde haar jas over de stoel. Ga maar alvast op de bank zitten hoor zei Kaj. Dysa liep naar de bank en kon dit alles nog steeds niet helemaal geloven. Ze was gewoon bij Kaj thuis! Kaj kwam naast haar zitten en gaf Dysa haar wijntje. Lekker zei ze dankjewel. En zetten het glas op tafel. Het is al laat zullen we anders een film gaan kijken zei Kaj. Ja leuk, wel horror he en ze moesten allebei lachen. Durf je dat wel vroeg Kaj. Tuurlijk, en anders heb ik een excuus om tegen je aan te liggen. Kaj moest lachen.

Hij zetten de film aan en sloeg een arm om Dysa heen. Na een tijdje begon de film toch echt wel eng te worden en Dysa durfde niet meer te kijken en verstopte zich in Kaj zijn vest. Wat doe je vroeg Kaj lachend. Ik vind het toch best eng zei Dysa. Maakt toch niet uit schat dan zet ik hem uit, vond het toch al miet zo'n leuke film.

Zullen we anders naar boven gaan vroeg Kaj? Ja is goed, vind je het erg als ik blijf slapen. Het is namelijk al best wel laat. Nee tuurlijk niet vind dat juist gezellig en Kaj knip oogde naar haar. Ze liepen samen naar boven, Kaj sliep op zolder en had zo'n mooie kamer. Dysa had nog nooit zo'n mooie kamer gezien. Ik heb alleen geen luchtbed ofzoiets. Dan slaap ik wel op de grond zei Dysa en begon ge lachen. Nee tuurlijk niet in mijn bed is genoeg plek voor ons!

Kaj pakte was kussens en zette de tv zachtjes aan. Ze gingen op bed zitten. Maar na een hal uurtje werden ze allebei toch wel moe dus zette Kaj de tv uit en ze gingen liggen. Dysa had het natuurlijk wel kunnen verwachten maar het was veel te warm en Kaj sliep zonder shirt. Het liefst wilde ze iets zeggen van oh mijn god maar dat was raar. Kaj was zo lief zo leuk en zo knap! Hij was gewoon het perfecte vriendje. Kaj sloeg een arm om haar heen en zij ging tegen hem aan liggen. Ze voelde zijn buik gewoon zo gespierd. Ze kon het niet geloven.

" ik hou zo veel van je. Dit heb ik nog nooit voor iemand gevoelt" zei Kaj. Ik heb precies hetzelfde bij jou zei Dysa. En Kaj draaide zich en zoende haar. Het was zo romantisch. Even later vielen ze in slaap.

De ochtend erna werd Dysa al vroeg wakker. Ze lag nog steeds bij Kaj in zijn armen ze voelde zich nog nooit zo veilig als nu. Ze keek naar hem maar hij sliep nog. Het was zo lief ze dacht ik laat hem wel slapen.

Ze ging weer verder slapen in zijn armen. Ze had nog nooit zo lekker beslapen.

Van fan naar girlfriendWhere stories live. Discover now