Van fan naar girlfriend

136 5 0
                                    

Jaloers

De volgende dag zit Dysa in het laatste uur. Ze denkt alleen maar aan kaj. Hij komt haar zometeen gewoon ophalen! Ze kan niet wachten.

Half uur later

De bel gaat, eindelijk school is klaar. Dysa pakt haar spullen en zegt tegen haar vriendinnen " kom schiet nou op " waarom vragen haar vriendinnen. " kom nou maar gewoon " zegt Dysa nog een keer. Ze lopen naar buiten, Dysa kijkt om zich heen en ja ze ziet Kaj staan! Ze zegt haar vriendinnen gedag en begint te rennen. Ze staat bij Kaj en Kaj geeft haar een knuffel en een kus ☺️

" hoe is het " vraagt Kaj aan haar. Willen je vriendinnen geen gedag zeggen. " ze weten nog niet dat je me komt ophalen " zegt Dysa. Ze roept haar vriendinnen. Ze komen eraan en Dysa zegt " dit is kaj hij komt me ophalen van school" haar vriendinnen zeggen" oh mijn god Dysa Kaj komt je gewoon ophalen van school! Ja zeg ik en ze begint te lachen. " kom we gaan schat zegt Kaj tegen Dysa. Ze zegt dag tegen haar vriendinnen en gaat achterop de scooter van Kaj zitten. Haar vriendinnen kijken haar heel boos aan. Ze rijden weg. Dysa slaat haar armen om Kaj zijn middel, ze kan dit alles nog steeds niet geloven.

Even later stoppen ze bij een park " zullen er even door het park lopen" vroeg Kaj aan haar. " ja gezellig " zei Dysa. En ze zetten de scooter weg en liepen naar het park toe.

Van fan naar girlfriendWhere stories live. Discover now