Kapitel 2

11 0 0
                                    

LAURENS⤴️

Mínnérlas perspektiv

Han var tyst ett långt tag men sen så svarar han.

- Hon tror att vi fortfarande är ihop, svarar han.

-Va? frågar jag och ser undrande på honom.

- Jo, vi var ihop men sen gjorde jag slut med henne för att jag inte hade några känslor kvar för henne och för att hon har betett sig annorlunda och dumt dem senaste veckorna, hasplar han ur sig och blicken sjunker ner i marken.

- Vad menar du med annorlunda? frågar jag och lägger snabbt till: Jag menar inte att lägga mig i men...

- Hon har varit skitdryg mot många, klankar på dem för att känna sig viktig. Dessutom var hon otrogen mot mig. Jag räckte tydligen inte till, avbryter Laurens mig med och vänder tillbaka blicken mot mig.

Jag ser inte det jag förväntat mig, ett sorgset ansiktsuttryck med blanka ögon och en mun vars mungipor hänger sorgligt. Istället ser jag ett ganska lättat ansikte med pigga ögon och ett litet leende på läpparna.

- Är du okej med att hon var det? frågar jag men ångrar mig snabbt och säger. Det var okänsligt av mig att fråga. Jag borde inte ha gjort det.

Laurens avbryter mig och lägger en hand på min arm.

- Det är lugnt, jag är över henne och vet att hon bara gör det för att hon inte bryr sig om mig, så varför ska jag bry mig om henne då? svarar han och ler lite mer mot mig.

Jag nickar instämmande och tittar ner på mina fötter.

- Du? frågar han.

- Aa, svarade jag och tittade upp på honom, såg honom rakt i ögonen.

Det var helt klart ett misstag. Hans ögon var så vackra. Det kändes som om jag drunknade i hans klara blåa ögon. Jag tror att jag gjorde det för helt plötsligt ser jag två mörka skepnader som står på vardera sida om honom. Mina andetag blir allt ytligare och jag känner hur luften krymper ihop i mina lungor och en kyla sprider sig genom hela min kropp från ryggraden och vidare ända ut i fingertopparna. De mörka skepnaderna såg ut som två människor byggda av svart rök. De började röra sig framåt med nästan svävande steg. De närmade sig mig och allt svartnade.

________________________________

Detta var andra kapitlet. Jag vet att jag varit väldigt frånvarande från denna bok men ska försöka publicera mer nu under sommaren.
//Bella💗

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 30, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ENSAMWhere stories live. Discover now