Η Ημέρα των γενεθλίων μου♥☺

12 0 0
                                    

Σταμάτησα να κλαίω. Με πήρε ο ύπνος..με ξυπνάει ο μπαμπάς μου.Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω μια ανθοδέσμη.

-Μπαμπάς Κλειώς→Χρόνια πολλά Κλειώ!

μου δίνει ενα φιλί στο μάγουλο☺

-Κλειώ→Νόμιζα πως το ξέχασες..

-Μπαμπάς→Δεν ξεχνίεται αυτή η ημέρα!Σου έχω ετοιμάσει μια έκπληξη.

Μου δίνει ενα φόρεμα ρόζ να φορέσω και μου λέει να κατέβω κάτω .. Κατεβαίνω τις σκάλες..Τόσος κόσμος και εγώ να μην ξέρω κανέναν...Δεν έχω φίλους ,δεν προλαβαίνω να αποκτήσω αφου αλλάζω συνεχώς μέρη.Απογοητεύομαι .. 

Χορεύω βάλς με τον μπαμπά μου μετά απο αυτο η ώρα περνάει βαρετά ... Αποφασίζω να το σκάσω απο το σπίτι.Καταφέρνω να το σκάσω! Δεν ήξερα που πήγαινα ήταν ενα καινούργιο μέρος για εμένα..Ακολουθούσα έναν άγνωστο δρόμο μέχρι που.. 

Βλέπω ενα κτήριο να γράφει επάνω Studio 21.Μπαίνω μέσα στο κτήριο.Βλέπω παιδία να τραγουδούν και να χορεύουν.Το όνειρο μου! Καθόμουν και τους παρατηρούσα απο μακριά!

Κλειώ→Ωχ η ώρα πέρασε πρέπει να γυρίσω σπίτι θα αρχίσουν να με ψάχνουν..όμως πως θα γυρίσω δεν ξέρω το δρόμο..Έχει νοιχτώσει πλεον.Ακολουθώ εναν δρόμο... Εχω την εντύπωση πως είναι ο δρόμος για το σπίτι. Χωρίς να το καταλάβω βρίσκομαι στη μέση του δρόμου .Δυνατά φώτα και μια κόρνα ακούγεται..!Ξαφνικά βρίσκομαι στο πεζοδρόμιο! Δεν έχω τις αισθήσεις μου.. Δεν ξέρω τι γίνεται..Ένα αγόρι είναι απο πάνω μου!

-Αγόρι →Είσαι καλα;

-Κλειώ→Ναι νομίζω...

είχα κοκκινήσει απο την ντροπή μου..

-Κλειώ→Ευχαριστώ.. δεν κατάλαβα τι έγινε!

-Αγόρι→Ένα αμάξι πήγε να σε πατήσει,πως σε λένε;

-Με λένε Κλειώ ξέχναμε πρέπει να φύγω..

-Αγόρι→Περίμενε δεν σου συστήθηκα!!!!

Άρχισα να τρέχω πανικοβλημένη δεν ήξερα που πήγαινα..Θυμήθηκα ότι μου έχει απομίνει λίγη μπαταρία στο κινητό!Παίρνω τον μπαμπά μου !

Οι φωνές του μπαμπά μου χάλασαν όλο το παρτι..Του ζητούσα συγνώμη και προσπαθούσα να του εξηγήσω τη κατάσταση ..εκέινος  δεν ήθελε να με ακούσει..Άλλη μια ημέρα με βρήκε στεναχωρημένη ...




Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Mar 25, 2018 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Cleo's life♥Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon