Capitolul 1

3.3K 113 12
                                    

              
                                  Melek 

  Soarele arzător de început de aprilie îmi mângâie fața obligându-mă să mă trezesc .Cu chiu ,cu vai ,reușesc să îmi deschid ochii adormiți și imediat ce îmi arunc privirea la ceas ,și văd că este ora 8 :25 dimineața,  sar ca arsă din pat , mă duc rapid la baie ,mă spăl pe dinți, să mă îmbrac și să plec spre liceu .
   - Nu îmi vine să cred că din nou pățesc aceeași chestie ,mama ei de alarmă , țip eu speriată că întârzii din nou la ore!
Mă îmbrac rapid cu primele haine pe care le găsesc în dulap ,îmi prind părul , mă dau cu parfum ,îmi îndes manualele și caietele în ghiozdan cât de repede pot, mă încalț și fug cu toată viteza de care sunt capabilă la ora asta înspre liceu.
Mă duc repede în stația de autobuz și imediat ce vad autobuzul îmi dau seama că nu am luat cu mine telefonul, singura reacție pe care o pot avea e să îmi dau o palmă. Proastă sunt Doamne !
Cu sufletul strâns că îmi las patul și mai ales telefonul în urmă mă urc în autobuz , plătesc biletul și mă așez pe primul scaun liber pe care îl văd . Nu îmi vine să cred că din nou mu m-am trezit , trebuie să găsesc o soluție rapidă de a remedia această problemă , altfel voi fi exmatriculată și voi rămâne și fără loc de muncă . Am 19 ani și pe bune că sunt degeaba , sunt mai împrăștiată decât un copil de 7 ani și am la probleme de nici nu mai știu de mine . 

În urmă cu 2 ani am decis să plec de acasă , m-am mutat singură , mi-am găsit un loc de muncă și m-am descurcat bine o perioadă , apoi totul a luat-o din noi razna efectiv . Am fost lăsată pe străzi de soțul proprietarei unde stăteam din cauza tatei , care a spart ușa apartamentului  pentru a veni să mă ia acasă , mi-a furat toți banii pe care îi strânsesem și m-a lăsat și cu o datorie cu mult peste posibilitățile mele   , apoi a zis că e bine să mă lase și fără loc de muncă . Ama stat o  perioadă pe la prieteni , mutându-mă de colo colo , căutându-mi fără succes un loc de muncă . Acum împart apartamentul , de voie , de nevoie , cu Demon, un  băiat înalt , bine făcut ,care , din fericire pentru mine , nu prea stă pe acasă , așa că eliminând faptul că toată casa e plină de lucrurile lui totul e bine . Stând îngândurată , nici nu îmi dau seama că am aproape am ajuns la liceu . Cobor repede și încep să o iau la fugă spre sala de clasă , în speranța ca doamna directoare să nu mă vadă . Sunt aproape în fața clasei mei când îmi aud numele .Am dat de dracu ! 

- Domnișoară Smith , unde a-ți fost până acum ? 

Știind deja cine este , mă întorc și mă apropii de Doamna Wilsson , încercând să găsesc o scuză plauzibilă pentru a mă ierta ... din nou . 

- Păi ... nu m-am trezit la timp , spun sincer , știind oricum că nu va conta ce îi voi spune . 

-  Se pare că pentru tine trebuie să schimbăm programul orelor de curs domnișoară , dar voi avea eu grijă să te trezești de acum în colo . Fi foarte atentă , știu că ești o elevă conștiincioasă , așa că te iert și de data asta. 

- Vă mulțumesc , spun eu ușurată ! 

- Nu am terminat , știu că muncești din greu și că ai nevoie de bani , așa că am de gând să te ajut , cum spuneam , ești o fată conștiincioasă , am un nepot care ... , cum să spun , nu se prea lipește de școală de loc , ai multă răbdare și ești tânără , ce ai zice dacă  , în schimbul unei sume destul de bune  zic eu , te-ai duce la un fel de meditații , spune ea serioasă . 

- Amm , mă scuzați de îndrăzneală , dar nu este acelaș nepot la care a fost și Adda ? 

- Ba da , el este , spune ea de parcă orice urmă de speranță s-a dus din vocea ei !

- În cazul acesta , mă scuzați , dar nu pot , nu vreau și eu probleme , am destule și așa . 

- Eu zic să te mai gândești , nu vreau un răspuns acum , când ești sigură , știi unde mă găsești , spune efectiv întorcându-mi spatele . 

Nici pentru toți banii din lume nu m-aș duce la tipul ăla , colega mea Adda , a fost acolo și nu a stat mai mult de 20 de minute . Din câte ne-a povestit nu a lăsat-o să intre în casă , apoi , după ce a găsit o cale de a intra a fost scoasă afară din casă și denunțată la poliție pentru că a intrat în casa lui . Norocul ei a fost că Doamna Wilsson  a intervenit în toată treaba asta .Nici bătută nu mă duc acolo , cine știe ce psihopat e . 

Îmi continui drumul spre clasă și imediat profa iese și dă nas în nas cu mine .

- Data viitoare , ori ești în clasă , ori nu te trec , să fie cât se poate de clar ! 

Nici nu mai apuc să zic ceva , că pleacă nervoasă . Mă duc în bancă , îmi scot manualele pentru ora viitoare și încerc , cât se poate de repede ,să  înțeleg despre ce e vorba în lecție . Misiune nereușită! 

- Aww , ce drăguț , tocilara stă și învață , ce ai făcut prințesă , ai uitat să te mai trezești de dimineață  ? 

- Ce vrei de la viața mea încă de la prima oră  , nu ți-ai luat seria de înjurături , sau cum ? spun știind sigur că persoana care a vorbit este nimeni altul decât deșteptul de Edward.

- Păi , mi-a șoptit o pisicuță că directoarea te-a căutat în dimineața asta , spune el așezându-se pe scaunul din fața mea . 

-Așa și ?! 

- Caută o nouă bonă pentru nepoțelul ei scump și drag , spune el ? 

- Dacă ești curios , ar fi bine să te duci și să o întrebi pe ea , nu pe  mine , acum scuză-mă , dar deja m-am plictisit de tine , spun îndreptându-mi atenția spre lecție . 

- Tocilar-o , spune apoi iese din clasă !

Nici nu mă chinui să îl bag în seamă ,e un idiot și jumătate , nici nu știu cum de mai este acceptat în liceul acesta , dar mă rog , problema mea este să fac cumva să mă pot trezii dimineața , nu Edward . Hai Melek , concentrează-te la lucrurile importante ! 







Hey , v-am promis o revenire , așa că uite-o !

Este ceva simplu momentan , dar pe parcurs vă v-a plăcea , sper ...

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 14, 2021 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Mafioata și Vampirul IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum