~İsteklere İlgili Önemli Duyuru~

198 30 22
                                    

Merhabalar gençler.

Biliyorum isteklerinizi yapılmasını bekliyorsunuz. Size bir ay boyunca yoğun olacağımı falan söyledim, öyle hala öyle. Ama bugün birkaç tane yapayım dedim fakat bilgisayarımın -yine- bozulduğunu gördüm.

Şimdi eminim küfür falan ediyorsunuzdur ama bu benim elimde olan bir şey değil. Bilgisayar masaüstü ve eski model bir şey. Kasanın Casper, Monitörün Samsung, açılırken de ekranda Asus yazan bir bilgisayardan bahsediyoruz. Durmadan bozulduğu için bir çok yola başvurduk masraf yaptık, saçma sapan bir hale geldi. Ama yeni bir tane alsaydık daha kolay olabilirmiş.

Neyse, isteğinizi iptal etmek istiyorsanız ki büyük ihtimalle ben kendim iptal ederim isteklerinizi çünkü artık kapak yapmam acayip zor hale geldi. Büyük ihtimalle uzun bir süre yaptıramayacağım bilgisayarı, yeni bir bilgisayar da alamam.

Anlayış beklemiyorum çünkü cidden haklısınız isyan etmekte. Ama inanın elimde olan bir şey değil.

Sadece biraz empati bekliyor olabilirim. CC2017'yi yeni yüklemiştim doğru düzgün kullanamadım, günde 5-6 kapak yapamayacağım falan. -,-

Günde 5-6 kapak yapmamın nedeni, ailemin sadece tasarım yaptığımı, burada var olduğumdan habersiz olmasıydı. Bu yüzden de kapak yapmak , zaman bulmak zor oluyordu. Ayrıca kim istemez ki saatlerce bir manip için, video çekmek için uğraşmayı? Bende onu isteyenlerdendim. 

Sanırım bunu söylemem biraz veda konuşması gibi durmasını sağladı. Ama bir daha ne zaman kapak yapacağımı inanın bilmiyorum. Bilgisayar berbat durumda.

Özür dilerim hepinizden, tekrar. 


İyi Günler. 

HOLANRİSS COVER 2 - *Tasarım Yapılmıyor*Where stories live. Discover now