3.BÖLÜM

4 0 0
                                    

Bunu duyduğumda çok korktum. İyi ki sabah çok mutluyum dedim. Şu şom ağzımı açmaz olaydım. Hemen Sugar'nın yanına gittim olanları tek tek anlattım. Oda çok korktu ama ikimizde kararlıydık Tom'u bulacaktık.
Artık cesaretimizi toplayıp en üst kata çıkacaktık ama bir engel vardı Wolwes ve Jeny bişey yapmamız gerekiyordu. Onlar heran bizi takip ediyor olabilirlerdi. Planı yarın yapacaktık çünkü bugün kendimizi rahatlatmamız lazımdı. İkimizde çok yorgun,endişeli,şaşkındık.

Artık yatağa geçtim. Düşünüyorum da anneme babama ne oldu onlar asla beni 5 yıl görmemeye dayanamazdı. İçimde bişey vardı onlara ne oldu Sugar ve Tom'un ailesinede aynı şey olmuş ilk bir Tom'u bulalım da sonra bu konuyla ilgilenicem.
Bay Wolwes yanıma geldi içimi korku kapladı ne yapacağımı şaşırdım.
-Selam Charlie
-Merhaba Bay Wolwes
-Sen diğerlerinden çok farklısın seni buraya getirebilmek kolay olmadı. Tom'a ne oldu bilmiyorum ama bu işin peşini bırak.
-Asla ,Tom'un peşini asla bırakmayacağım! Nolursa olsun o benim en yakın arkadaşım ve beni buraya getirebilmek derken?
-Şeyyy Charlie aslında son zamanlarda ailende olan değişikliğin nedeni bizdik. Bir büyü yaptık ama ailene asla zarar gelmedi gelmiycek.
- Bay Wolwes size inanamıyorum nasıl böylesi bir şey yaparsınız!
-Herşey senin için Tom'un peşini bırak! İyi geceler 💤
Şimdi herşeyi anladım aileme ne yaptıklarını gözyaşlarımı tutamadım. Ya niye herşey benim başıma geliyor. Sevdiğim herkesi kaybetmek...

Sanırım Şuanda GüvendeyimWhere stories live. Discover now