2.BÖLÜM

9 0 0
                                    

Ve okul günü geldi,korkmuyorum desem yalan olurdu! Okula geldim okul çok korkunç ayrıca neyse . Ailem beni arabadan atıp hemen gittiler. Onlara ne olduğunu bilmiyorum ama bana asla böyle bişey yapmazlardı .
İçeriye girdim ve ilerlemeye başladım . Gözlerimden küçük küçük yaşlar süzülürken önüme bir anda bir adam çıktı . Çok korktum. Meğerse bu bizim hocalarımızdan biriymiş. İsmi WOLWES'tı. Tanıştık ve beni arkadaş edinmem için yatakhaneye götürdü . Ben içeri girdim ve bir yatağa geçtim . Benim yanıma Sugar ve Tom geldi. Bana buranın çok korkunç olup onlarında ailelerinin değiştiğini söyleyince dedim ki "Bu okul hiç normal değil sizde varsanız bu okulu bir araştırmaya çıkalım?" Kabul ettiler ve bana en yukarıdaki gizli sığnaktan bahsettiler çok ürkütücü olduğunu ve oraya girmenin yasaklandığını söylediler ayrıca da efsanelere göre oraya giren öğrencilerin cesedi çıkmış oradan . Çok korkmuştum ilk günden bu bilgileri öğrenmek ahhhhh neyse ...
Öğretmenler geldi bir ders işledik 2,3,4,5,6,7. derse girdik. Akşam oldu ve biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı haaaa bu arada dersler çok eğlenceliydi . Neyse aaauuuughhhhhh 💤
İYİ GECELER!!
Herkese selam şuan çok mutluyum! "Charlie uyan hadi" diye üstüme atladı Sugar. Artık yanlız değildim ve "Tom lavaboya mı gitti?" "Bilmem ben bir bakayım" dedim . Baktım yoktu Sugar'yı çağırdım okulu aradık ,taradık bulamadık. Wolwes Hocaya gittik sorduk ve terlemeye başladı bir anda bağırdı "sizene ya siz kendinizle ilgilenin" çok korktuk. Herneyse artık bir plan yapmamız lazımdı!
Şüphelendiğimiz bir yer vardı. En üst kattaki oda evet evet ne kadar çok korksam da Tom için buna değer o çok çok iyi biri . Göz yaşlarımı tutamıyorum. Nefesim daralıyor yüreğim kanıyordu . Sugar ve Tom benim hayatımdaki en değerli kişiler. Ailemde bıraktı beni zaten niye ben böyleyim niye niye?
Biraz hava almam lazım dışarı çıktım. Wolwes'ı dışarıda gördüm müdür Jeny ile özel bişey konuştuklarını farkettim kenarda dinledim "Tom da kayboldu ve arkadaşları onun peşine düşmeyi planlıyorlar"dedi Wolwes , Jeny ise "Onlarında işini bitirelim o zaman"dedi.




DEVAM EDECEK !!!!!

Sanırım Şuanda GüvendeyimWhere stories live. Discover now