Ο Συνεργάτης...

2.7K 243 30
                                    

Κάθριν..

Φόβος, άσχημη λέξη και άσχημο συναισθημα! Αυτό με έχει κατακλύσει το τελευταίο διάστημα, ιδιαιτερα από εκείνο το καταραμενο βράδυ και την συνάντηση με εκείνη την γυναίκα! Πρώτη φορά, νιώθω ότι κάτι κακό έρχεται αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, φοβάμαι ότι κάποιος θα αρπάξει την ευτυχία μέσα στην οποία ζω!

Εκείνη η νυχτα με σημάδεψε από πολλές απόψεις! Το βλέμμα αυτής την γυναίκας, μου θύμισε αρπακτικό, ήταν σίγουρο ότι αυτή η γυναίκα κάτι ήθελε, και θα το έπαιρνε με κάθε τρόπο! Δεν ξέρω αλλά είχα το αίσθημα ότι η συνάντηση αυτή δεν ήταν τόσο τυχαία, μπορεί να με πείτε και τρελή και παράλογη αλλά αυτή η γυναίκα δεν εμφανίστηκε στην ζωή μας για καλό σκοπό!

Εκτός όμως από το βλέμμα αυτής της  γυναίκας, αυτό που έκανε ακόμα περισσότερο να τρομάζω ήταν η συμπεριφορά του Νικ, ταραχθηκε με το που την είδε! Η συμπεριφορά του ήταν παράξενη, πρώτη φορά τον έβλεπα έτσι, ήταν λες και μια παλιά πληγή άνοιξε πάλι και πολύ φοβάμαι ότι αυτή η πληγή δεν θα κλείσει τόσο εύκολα όσο θα ήθελα! Ήξερα ότι ο Νικ με αγαπάει, αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω για κανένα λόγο αλλά αυτή η γυναίκα ήταν ο μεγάλος του έρωτας, ο έρωτας που τον έκανε άντρα και ο έρωτας που του άλλαξε όλη την ιδιοσυγκρασια!

Βέβαια δεν μου έχει δείξει κάτι ο Νικ από εκείνη την νύχτα, αλλά εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου!! Είναι άσχημο πράγμα η ανασφάλεια, ειδικά αν έχει να κάνει με έναν παλιό έρωτα, και δη με μια πολύ όμορφη γυναίκα! Κάποτε ένιωθα μειονεκτικά με την εμφάνιση μου αλλά ο Νικ με έχει βοηθήσει στο έπακρο να το ξεπεράσω,να γεμίσω αυτοπεποίθηση αφού με κάνει κάθε μέρα να νιώθω ξεχωριστή και μοναδική ! Αλλα αυτή η γυναίκα ειναι κάτι το διαφορετικό!!

Σήμερα είχαμε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη μιας άλλης εταιρείας που είχαμε σκοπό να συνεργαστούμε! Ήταν και αυτή σχετικά καινούρια εταιρεία, αλλά ήταν αρκετά υψηλά   σε σχέση με άλλες εταιρίες πιο παλιές!!

-Αγάπη μου έχεις ετοιμάσει όλα τα χαρτιά πθυ χρειάζονται για την συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Crast Company; με ρώτησε ο Νικ ενώ εγώ κοιτούσα κάτι τελευταίες λεπτομέρειες!!

-Ναι τώρα κοιτάω κάτι τελευταία στοιχεία και θα ειναι όλα έτοιμα!!Πιστεύεις ότι θα τα καταφέρουμε να κλείσουμε την συμφωνία; τον ρώτησα ενώ άρχισα να τυπώνω τις σελίδες για την συνάντηση!

-Ναι, τους κάνουμε πολύ καλή προσφορά! Επίσης πρέπει να την κλείσουμε γιατί θα ειναι πολύ συμφέρουσα για την νεοσύστατη εταιρεια μας, είπε και άρχισε να κοιτάει τα χαρτιά που τυπωνονταν..

Ο Μεγάλος Καζανόβας 2ο μέρος #WA2018Where stories live. Discover now