Το παρελθόν..

2.7K 249 46
                                    

Νικ

Καθώς βγαίναμε αγκαλιά προς τα έξω, ακούω ξαφνικά το όνομα από μια γυναικεία φωνή.

-Νικ; ρώτησε αυτή η γυναικεία φωνή και από περιέργεια γύρισα να δω ποιος με φωνάζει..

Μόλις την είδα αυτή η γυναίκα που θύμιζε κάτι από το παρελθόν αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ ποια!

-Νικ την γνωρίζεις την κυρία; με ρώτησε η Κάθριν αλλά δεν είχα τι να της απαντήσω γιατί κάτι μου θύμιζε αλλά δεν ήμουν σίγουρος..

-Συγγνώμη σας γνωρίζω; ρώτησα απορημένος..

-Δεν μπρορει να μην με θυμάσαι Νικ, δεν έχω αλλάξει και τόσο πολύ, είπε και τότε μια αναλαμπή από το παρελθόν, ήρθε σαν αστραπή στο μυαλό μου! Όχι δεν μπορεί, κάποιος μου κάνει πλάκα!

-Ελι; ρώτησα και την κοιτούσα με γουρλωμένα ματια...

The Flashback..

Όταν την πρωτοείδα, ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά, που δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε! Μια ομορφη κοπέλα, ψιλολιγνη, με πλούσια ξανθά μαλλιά και γαλανά ματιά, έμπαινε στο προαύλιο χώρο και είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα!

Μέχρι τότε δεν με ενδιεφερε καμία τους, για μένα όλες οι κοπέλες ήταν αδιάφορες αλλά εκείνη, εκείνη σε καθηλωνε μόνο με ένα της βλέμμα! Από εκείνη την ημέρα που την είδα δεν μπορούσα να μην τη σκέφτομαι! Ήμουν λίγο σαν χαμένος, αφού οι φίλοι μου με κορόιδευαν, αλλά εγώ δεν τους έδινα σημασια!!

Μία μέρα όμως εκεί που ήταν στο κυλικείο, πήγε να γλιστρισει και εγώ έτρεξα σαν σφαίρα, πήγα και την βοήθησα! Η φωνή της βελούδινη, η ματιά της αφοπλιστική, η ομορφιά της μοναδική! Αφού με ευχαρίστησε, από εκείνη την στιγμή και μετά, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα! Ήταν πολύ έξυπνη, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε φυτό, είχε παρέες και της άρεσε να βγαίνει!

Το πρώτο μας φιλί το δώσαμε σε ένα κλαμπ, που είχαμε παει όλοι μαζί παρέα από το σχολείο! Ήταν σαν από όνειρο, βλέπετε ήταν το πρώτο μου φιλί! Από εκείνη την νύχτα και μετά γίναμε ζευγάρι! Ήμουν τόσο ευτυχισμένος και χαρούμενος και το ίδιο έδειχνε και εκείνη! Αποφάσισα μια μέρα να την γνωρίσω και στην οικογένεια μου, αλλά αυτή η μέρα ήταν και η καταδίκη μου! Εκεί γνώρισε και τον Μάθιου, στην αρχή δεν έδωσαν και ιδιαίτερη σημασία ο ένας στον άλλον, αλλά καθώς περνούσαν οι μέρες η Ελι γινόταν όλο και πιο απόμακρη δεν γνώριζα τον λογο!Προσπάθησα να της μιλήσω πολλές φορές, να καταλάβω τι συνέβαινε αλλά εκείνη απλά μου έλεγε ότι είδε άγχος λόγω μαθημάτων και εγώ απλα σαν χαζός την πίστευα, τόσο ερωτευμένος ήμουν! Ώσπου μια μέρα γύρισα από το σχολείο, εκείνη δεν είχε έρθει γιατί ήταν άρρωστη έλεγε! Καθώς περνούσα από το πάρκο, γυρίζω και τι να δω, την Ελι αγκαλιά με τον Μάθιου να φιλιούνται, σαν ερωτευμένο ζευγαράκι! Ε δεν άντεξα, μου είχε κάνει τα χίλια μύρια αυτός ο άνθρωπος, όχι και αυτό!! Πήγα κοντά τους, και μόλις με είδαν αντί να ξαφνιαστουν, να δικαιολογηθουν, απλά γέλασαν και παραδέχτηκαν την σχέση τους! Εγώ δεν άντεξα και έδωσα μια τέτοια μπουνιά στον Μάθιου που θα την θυμόταν για χρόνια!!

Ο Μεγάλος Καζανόβας 2ο μέρος #WA2018Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα