Ambassadörs programmet

245 9 5
                                    


En ambassadör är en volontär arbetare som försöker skapa ett roligt och engagerat community som stöttar miljontals Wattpaders som skriver och läser varje dag. 

Hur funkar det?

Ambassadörs programmet har tre perioder som varar 4 månader var. Varje period rekryteras och tränas nya Ambassadörer från hela världen till ett team som ständigt växer. Vid slutet av varje period, nuvarande ambassadörer som inte längre vill vara en ambassadör, går vidare från programmet och flyttar till Alumni / Friends of Wattpad. Inuti Ambassadörs programmet finns det nuvarande 4 team en ambassadör kan välja mellan, beroende på vad de är mest passionerad över. 

De olika teamen:

Content — Passionerade om allt innehåll i en bok. Villig att dyka djupt ner i berättelse på Wattpad och säkerställer att upptäckandet är som bäst för communityt och hjälper hitta plagierade böcker. 

Engagement — Handlar om att knyta samman läsare och författare genom berättande, så kontinuerlig experimentering och viljan att prova nya stora ideér och hålla sig till det är viktigt. Engagement ambassadörer älskar att prata med människor och engagera Wattpad användare genom experiment på våra officiella Facebook och Twitter konton. 

Data — Wattpad investerar i maskininlärningsteknik för att förstå "DNA:t" i en berättelse, och vad som gör varje berättelse så unik. För att göra detta, behöver de bättre antecknande data. Detta team hjälper till att anteckna allt från berättelsegenrer och teman, till grammatikstil eller karaktärspersoner. Dina anteckningar kommer att vara de direkta ingångarna som lär ut maskinen (eller validerad maskinen)! Genom detta team får du en närmare titt på vilka maskininlärningsmodeller Wattpad bygger.

Outreach — Vårat nyaste team, inrättat för att hjälpa författare som just har börjat på sin Wattpad resa. Detta team är av entusiastiska, positiva individer som når ut till de nyblivna författarna och hjälper dem att vägleda i de tidiga stadierna av deras Wattpad resa.


Ansöknings krav

— Ansökande måste vara +18 år

— Vara en aktiv Wattpader och varit del av Wattpad communityt i minst 6 månader

— Vill vara en representant av Wattpad communityt och kan upprätthålla Wattpad Community Guidelines

— Kunna dedikera 4h/veckan till ambassadörerna

Kontot du ansöker med kan inte vara ett delat konto. Ex, mer än en person kan inte ha lösenordet till kontot. DU kommer också att behöva en dator för att kunna utföra dina ambassadörs ansvar.

För att hitta formuläret för att ansöka om att bli ambassadör, klicka här.  

Profil GuideWhere stories live. Discover now