Κεφ. 2

1.2K 94 54
                                    

WARNING 🔞


Πηγα στο δωματιο μου και αρχισα να ντυνομαι. Ειχα ξενερωσει στο φουλ με αυτο που εγινε πριν κατι λεπτα αλλα προσπαθησα παρα πολυ να το ξεχασω. Εβαλα αλλο τζιν αυτην την φορα μαυρο με σκισιματα. Σχεδον ολα μου τα τζιν ετσι ειναι οπως και η μπλουζες μου. Φορεσα μια ασπρη φαρδια και ενα απο τα πολλα καπελα μου. Υστερα πηγα στο μπανιο και εκανα smokey eyes. Μπορω να πω ειμαι θεος! Οτι πρεπει να εχει ενας αντρας σωμα, προσωπο.. Αλλα god damn κοιτα και αυτο το jawline ειναι πιο κοφτερο και απο ενα μαχαιρι.
Οκευ οκευ Jimin οπως φαινεται εγω ειμαι ο μεγαλυτερος μου fan. Σταματησα να με θαυμαζω και βγηκα απο το δωματιο. Πηγα κατω στο σαλονι και ουαου! Σημερα δεν ειμαι αυτος που ολοι θα περιμεναν. Ανοιξα το τηλεφωνο μου μεχρι οι αλλοι να τελειωσουν. Ξαφνικα καποιος ηρθε απο πισω μου και με αγκαλιασε. Εβαλε τα χερια του στην μεση μου και το κεφαλι του στον λαιμο μου. Ενιωσα να πιεζει το οργανο του στα οπισθια μου και αρχισα να νομιζω πως ειναι ο jungkook.

"Μυριζεις τοσο ωραια chim!"
"Tae?"
"Μχμ?"
"Τιποτα."
Γυρισα προς την μερια του και τον ειδα.

"Εισαι ομορφος~ " του ειπα και του εφτιαχνα τα μαλλια. Επιασε τα χερια μου και με πειρε στην αγκαλια του. Κατι δεν παει καλα μαζι του αλλα αστο καλυτερα.
"All done!"

Γυρισαμε και τους ειδαμε ολους να ερχονται.

"Ουαχ Jimin! Σημερα δεν εχεις αργησει!" ειπε ο j-hope

"Οντως" ειπε γελοντας ο Namjoon.

"Μπορουμε απλα να φευγουμε?" τους ειπα.

"Καλαα παμε!"

Βγηκαμε και καθομουνα συνεχεια με τον Tae τον πειραζα πολλες φορες και μετα το γυρναγε μπουμερανγκ style.
Καθησαμε εξω σε μια θαλασσα. Τα φωτα επεφταν στην θαλασσα και ηταν τοσο ομορφα. Πηγα με τον J-Hope hyung να παρουμε καφε για ολους μας. Αρχισαμε να τα δινουμε στα παιδια και μετα απο λιγο ο Tae με φωναξε. Καθοταν σε ενα μεγαλο βραχο και μου εκανε νοημα να παω σε αυτον. Με επιασε απο την μεση και με εκανε να κατσω στα ποδια του. Ειχα μεινει στην αρχη αλλα μετα  αρχισε να με γαργαλαει κανοντας με να γελαω δυνατα. Ολοι γυρισαν και με κοιταζαν.

"T-taee~~ σ-σταματαααχαχαχαχαχ. Μηνν!!!" γελαγα τοσο πολυ μεχρι που σταματησε σκουπησα τα δακρυα μου και κρατησα την κοιλια μου με το ενα χερι ενω πειρα μια γουλια απο τον καφε μου με γαργαλησε ξανα κανοντας με να πνιγω και ολοι τους αρχισαν να γελανε.

"Yaaa~~" του ειπα γκρινιαζοντας.

"Tae προσεξε μην μας σκωτοσεις, τον jiminie μας!"

Daddys babyboy \  Jikook ff (Στα Ελληνικά) 《Completed 》Où les histoires vivent. Découvrez maintenant