Deel 12

695 17 7
                                    

Ik had haar mijn t-shirt gegeven zodat ze er minder sexy uit zou zien. Nou ik moet zeggen missie gefaald.. ze zag er mega schattig uit met mijn t-shirt dat maar net haar billen bedekte.(zie media)

1 uur later

We lagen naast elkaar in bed en hadden net een film gekeken. "Oh werd je nu net emotioneel" zij ze wanneer ze merkte dat ik een traantje wegpinkte door het ontroerende einde van de film.

"Neen dat werd ik niet" zij ik snel. Maar ze keek mij met een uitdagende blik aan en begon mij te kietelen. "Geef het nu maar gewoon toe anders onderga je de kietel dood" zij ze terwijl ze maar niet stopte.

Ze sprong boven op mij een kietelde mij waardoor ik het opgaf en toegaf dat ik mss een beetje emotioneel werd. Ze lachte..
Toen besefte ik in welke positie we beland werden. Ik voelde mijn kaken een beetje rood worden.

Ik kon haar billen voelen op mijn lichaam.. Shit dit komt niet goed dacht ik. En keek naar het heuveltje dat zich in mijn broek had gevormd..

Opeens stopte ze met lachen en keek mij raar aan. "Euh Lucas...." zij ze met enige onzekerheid in haar stem.

Ze had het bobbeltje in mijn broek gevoelt..
"Ik ben gewoon moe" zij ik snel en draaide mij om zodat ze van mij viel.

"Ik zal wel helpen" zij ze opeens terwijl ik haar niet begrijpend aankeek. Het werd al snel duidelijk wat ze van plan was toen ze met haar hand naar mijn broek ging..

Hoe graag ik dit ook wilde ze was zat en daar kon ik geen gebruik van maken. Ik wilde haar wegduwen. Maar ze had al een hand in mijn broek laten glijden.

Ze begon mij aan te raken. ik kon mezelf niet meer tegenhouden en liet haar doen. Ze trok mijn broek naar beneden.
Daarna mijn onderbroek.. "Waaw je was  je echt aan het inhouden" zij ze " het is oké hoor ik help wel"

En voor ik het wist had ze haar handen naar mijn ding gebracht. Ze vormde haar handen tot een kokertje en begon mij af te trekken. Elke beweging die ze maakte voelde hemels.

Toen ze zag dat mijn ding alleen maar harder werd raakte ze een beetje gefrustreerd. " ik heb het veroorzaakt dus ik zal het oplossen" zij ze nog voor ze haar lippen aan mijn ding zette en begon met haar mond te bewegen.

Niet veel later kwam ik in haar mond en viel achterover op het bed. Man wat was dat lang geleden dat iemand mij gepijpt had. Het had nog nooit zo goed gevoeld Robin had echt een goede techniek.

Ik draaide mij om en wou nog iets tegen haar zeggen maar ik zag dat ze lag te slapen dus liet ik het maar zo. En ging zelf ook slapen...

Een huis vol jongensWhere stories live. Discover now