Kino💫

14 6 1
                                    

S holkama jsem šla nejdříve ke mně domů. Vešli jsme do naší předsíně a zuli si boty. Holky si šly hned sednout na gauč a vysely na mobilu.
,, Dáte si něco k pití nebo k jídlu?" zařvala jsem na ně a šla do kuchyně.
,, Máš jablko?" zařvala na mě Nikol.
,, A džus? " teď na mě zařvala Sharlot.
,, Jo máme " zařvala jsem a začala přemýšlet,, Ale musíte si pro to dojít" musela jsem se zasmát, když jsem slyšela takovej ten zvuk, když se někomu nechce a je k tomu otrávenej.
Připravila jsem tři jablka a tři skleničky.
,, Jakej džus? Máme pomeranč a jablko" Nikol řekla, že chce jablko a Sharlot, že chce pomeranč. Takže jsem asi do poloviny nalila džus a pak jsem to dolila vodou. Holky přišly a odnesly si to. Pípl mi mobil, že mi někdo napsal na messenger

Páťa💫:
Jdete do kina a ani mě nepozveš? :(
Em👑:
Neboj někdy tě pozvem, ale teď budem mít dámskou jízdu.
A jak to vůbec víš, že jdem do kina?
Páťa💫:
Adam :D a jinak slib mi to
Em👑:
Slibuji, ale až se mi bude chtít(:
Páťa💫:
No tak to se načekáme :\
Em👑:
Budeš si muset zvyknout :*
Páťa💫:
Pche... Promiň už musím zatím ahoj (:
Em👑:
ahuuj.

Když jsem měla dopitej džus a snědený jablko, tak jsem se šla podívat za holkama. Jedna ležela na zemi a druhá na gauči.
,,Niky? Jestli mi chceš vytřít podlahu, tak támhle je mop a kousek od něho kbelík do kterého si můžeš napustit vodu" začala jsem se tam smát a holky se ke mně přidaly. Smáli jsme se strašně dlouho, protože Nikol koukala na různý scénky z Scary movie.
,, Chcete se ještě někde stavit? Jestli jo, tak už musíme vyrazit"
,,Jo stavíme se někde pro žrádlo a pro pití, aby jsme tam neutráceli zbytečně moc peněz" řekla Sharlot.
,,Pravda, tak jdem" kousek od mého domu je Večerka, takže si tam zájdem a propašujeme jídlo. Dělá to úplně každý, tak proč ne my.

*_*_*_*_*

Jsme před kinem a jdeme dovnitř. Koupíme si něco, aby to nebylo moc nápadný. Tak si Veruš koupila kofolu. Šli jsme do sálu 5 a sedli jsme si skoro dozadu.

*_*_*_*_*

Když film skončil, tak jsme vyhodili kelímek a šli jsme do obchoďáku nakupovat. Jsme holky noo, tak co se dalo čekat. Šli jsme do New Yorkeru (nevím jestli to mám dobře napsaný, tak mě když tak omluvte (: )
a já jsem si koupila krásnou červenou adidas mikinu (nahoře) a gumičky do vlasů, protože je furt ztrácím. Veruš si koupila světle modrý roztrhaný džíny.


Nikol takovej šedej svnevím

Zazvonil mi telefon a tak jsem to zvedla,Veruš a Nikol na mě kývaly hlavou, jako kdyby se ptali kdo to je.
,, Ano?" Čau tady Áďa.
,, Ahoj" Kde jste?
,, Jsme v obchoďáku" Co tam děláte?
,, Co bychom tak asi dělali" zasmála jsem se do telefonu. Pravda, dneska u nás spí kluci
,,Dneska?" jo
,, Ale Proooč? " Protože chci, aby u nás spali. Jestli chceš, tak si můžeš pozvat Veruš s Nikol.
,, Tak já se jich zeptám" zasmála jsem se. Dobře, ale pak napiš
,, Jooo pak ti napíšu, zatím ahoj"

,, Holky? Můžete dneska spát u nás?"
,, Myslím, že to mamce nebude vadit, ale ještě ji pro jistotu brnknu" řekla Sharlot a Niky souhlasila. Zatím co ony volaly, tak já jsem tam jen tak stála a koukala se po nich.
,, Jo můžu"
,, Já taky"
,, Super, tak já napíšu Áďovi"
,, Tak jo"

Sis💃: Můžou.
Bro🙊: Super, tak večer. Čau

,, Jo a zapomněla jsem, že u nás budou spát i kluci ju?"
,, Jo v pohodě" odpověděla Nikol.
,, No... Sharlot moc nevypadá v pohodě" zasmála jsem se.
,, To ne, vypadá jako David, když se směje" tohle jste asi nepochopili. Můj spolužák Alex bere pořád do ruky nůžky a když Alexe někdo napomene, tak se David začne smát na celou třídu a je červenej jak rajče.
,, No dovol" zasmála se Sharlot
,,tak půjdem? "
,, Jo prosim tě. Nebuď nedočkavá. " zasmála jsem se. Vyšli jsme z krámu a šli si ještě dát něco k pití. Sedli jsme si do krásné kavárny. Byla černobílá. Povídali jsme si a když jsme dopili, tak jsme zaplatili a šli na autobus.

*_*_*_*_*

Když jsme přišli k našemu domu, tak jsem si vyndala klíče a odemkla jsem. Kluci tady ještě nebyli. Docela se Těším na Páťu, ale nerada si to přiznávám.
,, Až budete mít hlad nebo žízeň, tak řekněte" oznámila jsem jim.
,, Nechceš jít do tvého pokoje připravit nám věci atd?" zeptala se mě Nikol.
,, Jo, tak jdem" šli jsme do mého pokoje připravit všechny věci na přespání. V pokoji jsem měla dvě postele. Ani nevím proč, ale prostě je tam mám.
,, Chcete spát na podlaze nebo v posteli? Jestli na podlaze, tak vám tam něco dám, ale jestli v posteli, tak tam je jedna a tady je druhá" domluvila jsem a nechala je, ať se rozhodnou.

,, Tak já budu spát na zemi" nabídla se Sharlota.
,, Okay" usmála jsem se. Lehli jsme si na koberec a byli na mobilech. Dala jsem si do uších sluchátka a poslouchala hudbu na YouTube. Musíte si myslet, že nejsem společenská, ale jen to tak vypadá.
,, Em? Můžeme něco k pití? "
,, Jop, tak pojďte. Co kdybychom rovnou zůstali dole a koukali na telku?"
,, Jo, tak jo. " šli jsme do kuchyně a udělali jsme si pití. Když jsme měli udělaný pití, tak jsme šli na gauč a pustili si televizi. Zeptala jsem se holek jestli chtějí smíchov. Dávali tam zrovna můj nejoblíbenější seriál- 2 socky. Miluju ten seriál. U seriálu jsme schytávali záchvaty smíchu, protože je to strašně vtipný.
,,Něco k jídlu?" zeptala jsem se zdvořile.
,, Jop, co je?" zeptala se Nikol. Otevřu lednici a Otevřu pusu. Vždyť byla včera plná! No nic, asi musíme zajít na nákup.
,, Holky? Malej problém. Tak nějak musíme na nákup" Usmála jsem se a když jsem viděla jejich obličeje, tak jsem se rozesmála.
,, Jako really? " zeptala se Sharlot
,,Jo a doma vás samy fakt nenechám" zasmála jsem se. Protočili panenkama a odpověděli: ,,fajn"


German BoyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα