1.školní den(Patrik)

25 5 0
                                    

Z pohledu Patrika:

Vypnul jsem budík a přemýšlel,jak to bude v nové škole. Doufám že si najdu nějaké kamarády. Šel jsem do kuchyně,kde jsem si udělal chleba s máslem. Do kuchyně přišel taťka.
,,Ahoj tati"
,,Ahoj synku. Jak ses vyspal? Těšíš se do nové školy?" Mno jak bych to řekl.... Těším nebo netěším.....
,,Ani nevím,ale mám strach"
,,Z čeho prosimtě?"
,,Co když mezi ně nezapadnu?"
,,Jasně že zapadneš, jsi fajnovej kluk. Tebe by si oblíbil každý" mno... Podle mě jsem fajnový kluk. Vím vypadá to jako kdyby jsem měl vysoký ego,ale nemám a za to jsem strašně rád.
,,Díky,tati"
,,Nemáš zač" odpověděl mi s úsměvem.

Šel jsem se oblíknout. Vzal jsem si roztrhaný džíny a černý triko. Šel jsem si vyčistit zuby,popadl jsem tažku,sluchátka a mobil a šel jsem si obout boty.
,,Jdu do školy!" zařval jsem na tátu.
,, Okay, tak si to užij!" Dal jsem si do uší sluchátka a zapnul si hudbu. Za písničku jsem si pustil ,,Believer" od Imagine Dragons.Mám to do školy kousek. Asi za pět minut jsem tam. Chtěl bych,aby jsem si našel nejaký kámoši,klidně i kamarádky.

Už jsem před školou a vidím jak se před školou partička holek,tak jdu k nim,ale najednou odešli asi do třídy. A dál byli dva kluci,přišel jsem k nim a zeptal jsem se: ,,Ahoj,můžu se zeptat,kde je ředitelna?"
,,Ahoj"odpověděl mi blonďák.
,,Jasně,chceš tam doprovodit?"zeptal se mě hnědovlasý kluk. Wow, to jsem nečekal že tady na mě budou tak hodní.
,,Jestli by jste byli tak hodní" odpověděl jsem s úsměvem.
,,Jsem Adam" řekl mi blonďák.
,,Já Erik" řelk ten hnědovlasej.
,,Já Patrik. To jsou tady všichni tak přátelský jako vy dva?"zeptal jsem se.
,,Mno,většinou jo" zasměje se Erik. Když jsme šli do řiditelny,tak mi kluci pověděli jak to tu chodí atd. Jsem rád že mám nějaký kamarády.
,,Tak,tady to je"
,,Jo díky"
,,Nemáš zač,uvidíme se ve třídě ahoj!"
,,Ahoj!"

Když už se vzdalovali,tak jsem zaťukal na dveře ředitelny.
,,Dále"
,,Dobrý den,jsem tady nový." řekl jsem s úsměvem.
,,Dobrý den" odpověděla mi ředitelka.
,,Tady máš klíče od skříňky" podala mi klíče a pokračovala ,,doufám že se ti tady bude líbit" řekla s úsměvem.
,,Děkuji,nashledanou"
,,Nashledanou" řekla a já šel do třídy ,vím kde je, protože mi to řekli kluci.

Vešel jsem jen tak tak,protože začalo zvonit. Sedl jsem si dozadu,protože jsem celkem vysokej. Byla tam volná lavice,tak jsem si sedl do ní. Přišla naše třídní a spustila: ,, Dobrý den třído,máme tu nového žáka,doufám že se k němu budete chovat hezky" řekla s úsměvem.
,,Můžeš nám o sobě něco říct? Teda samozřejmě jestli chceš"
,,Jsem Patrik Müller,přistěhovali jsme se sem z Německa,kvůli rodině."
,,Vše?" zeptala se.

Kývl jsem na souhlas a ona pokračovala:
,, Vítejte zpátky ve škole. Tak... Řekněte nám co,jste dělali o prázdninách." Někteří byli u moře, někteří byli na chatě nebo u babiček atd. Pak přišla řada na mně. ,, Byl jsem u babičky v Hamburku(kdyby to někdo nevěděl tak je to v Německu, neříkám že to nikdo neví asi tobude vědět skoro každej.. ale... Prostě kdyby :D <3),jeli jsme přespat do Brna a jinak jsme byli na chatě." Nějak rychle to uteklo a už zazvonilo.

Přišli za mnou kluci.
,,Tak jak se ti tu líbí?" zeptal se mě Erik. ,,Zatím jsou všichni milí. Dokonce i učitelé." u poslední věty jsem se zasmál.
,,Nechceš jít s námi k jedné fontáně? Je tam fakt krásně." Navrhl mi Adam. To pozvání jsem nemohl odmítnout. Potřebuju se tady trochu vyznat,aspoň trošičku.
,,Si piš" řekl jsem,po krátkém zapřemýšlení. Vyšli jsme ze školy a Adam se zeptal: ,,Chcete autem nebo pěšky?" Podíval se na mě.
,,Mně to je jedno,ale potřoboval bych se tu trošičku vyznat." Odpověděl jsem s úsměvem.
,,Fajn tak jdem" rozkázal nám Erik. Už se těším až budem u tý fontány. Říkali že je krásná,tak uvidíme. Cestou jsme si povídali o škole,co se jim přihodilo o prázdninách a kde byli.

Když jsme přišli k té fontáně tak na Adama někdo zařval byly tam tři holky a dvě si zakrývaly obličeje jídelníčkama,ale po chvíli jsem slyšel ,,Ahoj Eriku!" a ta druhá si sundala jídelníček z obličeje ,,Ahoj Nikol a Sharlot!" Erik jen zamával rukou a mile se usmál. ,,Ahoj ségra!!" on má sestru? Proč mi to neřekl? Jasně,nic mi do toho není,ale mohl mi to říct. ,,Ahoj Áďo" sundala si ten jídelníček z obličeje a dívala se na mě. Wow,ta je překrásná. Adam měl pravdu fakt je tady nádherně. Hlavně když je tu jeho sestra. ,,Nechcete si sednout? Navrhla ta blondýna. ,,Proč ne?"Odpoví Erik a sedne si k ní.

,,A-ahoj" uculí se ta vyžší bruneta a Adam se na ní usměje. O co bych se vsadil,že se mu líbí. ,,Holky,chtěl bych vám někoho představit. Holky tohle je Patrik,ten Němec co k nám přestoupil do třídy. Patriku,tohle je Emma moje malá velmi milá sestřička a tohle jsou její dvě nej kámošky Sharlot a Nikol." nemohl jsem spustit oči z Emmy ,ale najednou se zvedla.
,,Jsem Emma" podala mi ruku mile se usmívala.
,,Patrik" udělal jsem to samé. Sedla si a pak si vzala mobil a něco do něho ťukala.Asi si s někým psala. Doufám,že ne s jejím klukem... Adam mi neřekl jestli ho má nebo ne.
,,Sharlot? Můžu si sednout k tobě?"
,, Můžeš " odpověděla a začervenala se. Asi se jí líbí. Adam si sedl k Sharlot.
,,Sestři pojď si sednout vedle mě." Emma si sedla k Adamovi. ,,Páťo,sedni si taky" řekl Erik,tak jsem si sedl k Emmě. Nádherně jsme si povídali,podle mě budem super parta. A taky doufám,že z nás taková bude. S Emmou jsme si vyměnili telefoní čísla a pak jsme šli domů. Až jsem dorazil domů,tak rodiče ještě nebyli doma. Asi byli na nákupu. Šel jsem se umýt,vyčistit zuby a sundal si brýle a šel spát. Musel jsem pořád myslet na Natali. Doufám, že se někdy ještě uvidíme.


Tak,nová kapitola je venku. Doufám že se bude líbit. Ikdyž to skoro nikdo nečte ale baví psát,tak nepřestanu :D
Vaše Brig Starwood :* ❤❤❤❤
Teda spíš tvoje že zlatí?? :* xDD

German BoyWhere stories live. Discover now