Taşınma

9.3K 236 42
                                    

Sabahın gün ışıklarıyla uyandım bugün abim ile İzmir'e taşınacaz . Saate baktım daha 7.00 dı bende abime kahvaltı hazırlamaya aşağı indim . Abimin en sevdiği krepleri yaptım kahvaltılıkları çıkardım kendim için meyve suyu çıkardım abime ise çay yaptım ve herşey hazırdı.
Ha bu arada ben kendimi tanıtmayı unuttum. Ben Lena korkmaz 19 yaşındayım bir abim var Görkem Korkmaz annem ile babam bir trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. Onlardan kalan Korkmaz holdingin başına da benle abim geçmek zorunda kaldık bu sebeplede okulu bıraktık zaten çok ta taktığım söylenemezdi. Neyse ya beni okudukça daha iyi tanıyacaksınız. Ben abimi uyandırmaya gidiyorum.
Abimin odasına girdim mışıl mışıl uyuyordu. Bende yanına gittim ve onu ilk başta yanağından öptüm sadece kıpırdandı bende başladım yüzünü gözünü her yerini öpmeye abim sonunda uyanmış olacak ki başladı beni gıdıklamaya "seni cadı demek beni öperek uyandırırsın ha "
Ben ise gülmekten konuşamıyorum."abi ha ha ha bır ha ha ak " sonunda bıraktı bende ona kahvaltı hazırladığı mı onu aşağıda beklediğimi söyledim. Ve beş dk sonra abim geldi gulüşerek kahvaltımızı ettik.
..................................

Şimdi tüm evi bosalttik ve yola koyulduk.
Birkaç saat sonra İzmir'e yetiştik. İzmir'e girmemizin sebebi holdingimiz orda olduğu için bizde daha kolay olsun diye artık İzmir de yaşayacağız .
Eve girdik eşyası yerleştirmeydi derken yorgunluktan uyuya kalmışız .
Bakalım İzmir de bizi neler bekliyor.

Sevgili okurlarım oylarınızı ve yorumlarınızı  dört gözle bekliyorum bu benim ilk kitabım olduğu için hatalar yapmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın 😘😘😘😘😘

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sevgili okurlarım oylarınızı ve yorumlarınızı dört gözle bekliyorum bu benim ilk kitabım olduğu için hatalar yapmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın 😘😘😘😘😘

ASi KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin