Capitolul 1

4 0 0
                                    

Stateam cu inima intre valea Domnului si lumea asta mizerabila. Orice se va intampla, imi va fi tot una. Daca nu muream din cauza fricii, in urma unui atac, clar voi muri din cauza lui. Sau a lor. Nu sunt sigura.

Ma dusesem doar sa cumpar niste oua si lapte pentru micul de jun de maine. Nici nu ma gandeam ca acest lucru ar putea genera ceva atat de neobisnuit. Acum ma ascund . Sau asta incerc sa fac. Abia pasesc, cat de usor pot de-a lungul coridorului ,incercand sa-mi dau seama unde se afla el, iar el vrand sa afle unde ma aflu eu.

Abia pasesc, cat de usor pot de-a lungul coridorului ,incercand sa-mi dau seama unde se afla el, iar el vrand sa afle unde ma aflu eu

Intrase in timp ce eram la baie. Bine ca tin mereu un cutit in baie. In fiecare camera de fapt. Putea sa fie doar un hot ; ma puteam duce dupa el. Putea sa fie vreun baiat care voia sa ma violeze; nu ar fi prima tentativa de acest gen. Putea fi Dylan; dar el nu s-ar furisa asa. Putea fi altcineva; ceea ce este mai periculos decat variantele de mai sus.

Ii aud pasii jos, in bucatarie. Stiam ca e cea mai gresita miscare pe care o puteam face dar am hotarat sa cobor, cu ideea ca eu si adrenalina mea am putea sa-i infigem un cutit in picior. Am ajuns la ultima treapta si l-am vazut scormonindu-mi ghiozdanul, vrand probabil sa gaseasca niste bani. Isi luase de mult teapa in acest caz fiindca abia aveam bani pt a trai decent. De fapt nici nu traiam prea decent, mai mult ma gandeam ce voi manca in urmatoarele zile, incercand sa mananc extrem de putin. Iau cutitul si-l azvarl spre tip. M-a auzise deja si s-a ferit la limita, taindu-i putin geaca. M-am panicat iar inima imi batea de parca as fi avut un cutit la gat. Am fugit mancand pamantul pe scari in sus pana in dormitor si am inchis usa cu cheia. Speram ca asta il va opri. Nu aveam ce altceva sa fac decat sa sar pe geam . Eram la etajul 1 si aveam de sarit cam 3 metri ceea ce in momentul de fata chiar nu parea o dificultate. Am sarit si am aterizat rostogolindu-ma de vreo 2 ori. M-am ridicat imediat si am luat-o la fuga prin padure prin toate plantele care mi s-au ivit in cale incercand sa evit doar copacii. Nici nu-mi mai simteam picioarele. Stiam doar ca trebuie sa fug cat mai departe posibil, voiam sa merg la Dylan.

Dintr-o data ma lovesc de ceva si cad pe jos. Am crezut ca era un copac dar era doar pieptul unui tip cu o masca ca una din cele purtate de doctori in timpul operatiilor.

-- OH, FUCK! exclam eu si ma ridic cat de repede pot. Avea parul negru prins intr-o coada la spate si o privire satisfacatoare. Se bucura ca a dat peste mine.

M-a apucat de par si m-a tarat asa inapoi la casa mea.

-De ce ai fugit scumpo? Doar ne faci treaba mai grea!

M-a dus in bucatarie unde ma astepta colegul lui de joaca.

-Ok ,ai gasit-o! zise primul tip, care era blond aparent. Nici nu observasem. Observasem doar privirea plina de ura si satisfactie pe care o avea in tmp ce isi verifica pistolul.

Al doi-lea mi-a pus mana pe gat strangandu-ma destul de tare.Mi-am pus instinctiv mainile peste ale lui incercand sa le inlaturi dar era in zadar si mi-a spus sa-mi dau jos hanoracul pe sub care aveam doar sutienul. Nu am facut-o asa ca mi l-a scos el fara sa-mi dea drumul la gat si m-a trantit pe scaun. Trebuia sa fac ceva dar nu stiam exact ce. Imi aruncasem deja cutitul si cel din bucatarie era prea departe in momentul de fata pentru a ajunge in timp util la el. Cel blond se tot holba la sanii mei, si il intelegeam sincer fiindca aveam cu ce sa ma laud din punctul asta de vedere. Ma asteptam sa ma violeze si dupa sa ma omoare dar totusi am facut unicul lucru de care eram in stare in acel moment.

-Macar, daca tot ne uitam asa unii la altii, imi puteti explica ce vreti mai exact? intreb fara sa las vreo urma de frica sa iasa prin glasul meu. Cel blond s-a apropriat de mine si mi-a bagat pistolul in gura.

1537Место, где живут истории. Откройте их для себя