~A vudu baba~

48 6 2
                                    

Innentől a mesélő szemszögéből íroma részeket, remélem nem baj. Ja, és NAGYON szépen köszönöm a 100 olvasót, remélem gyarapodni fogtok kis Ördögöcskéim (ez lesz a nevetek).

-------

A két fivér a szüleikkel együtt elmentek vadászni. Mint minden autó útnál vannak viták, ez itt sem maradhatott ki. Jelzem még el sem indultak.

-Nekem ne parancsolgass Asszony!-üvöltötte Apjuk.

-Nézd már az utat, ne nekem üvölts!-emelte fel a hangját anyjuk. A két testvér egymásra néztek és megforgatták szemeiket.

-Na jó Dean, szálljunk ki és menjünk a te kocsidba!-mondta Sam dühösen.

-Nem kell kétszer mondanod öcsi.-mondta Dean és átszált az Ő autójába.-Na így már mindjárt más.-nevetett Dean és beletaposott a gázba.

---

Egy nappal később:

A négy vadász egy kis szállásban szált meg. Igaz van pénzük, (bankkártya lopááás😂) de Ők direkt egy észrevehetetlen szállóba mentek. Ez a szálló egy erdő előtt volt és bent elég furcsa dolgok történtek az elmúlt napokban.

5 nappal ezelőtt:

Egy Anya, az anyának a lánya és egy nagymama él ebben a lakásban. A kislány alig 10 éves és van egy képzeletbeli barátja, akit csak Mary-nek hív a kislány. Ugyanennek a kislánynak vannak porcelán (stb...) babái. Egy nap, a kislány ült a kis székében a szobájában és fésülgette szép babáit. Egyszer csak feltámadott a szél és a babaházban levő dolgok úgy rendeződtek mint ahogy ez a ház kinéz. Épp ekkor a "családnak" látogatója érkezett aki nem más mint az építészmérnök, aki újjá építi csapatával ezt a kócerájt (remélem helyesen írtam, ha nem bocsi). Na,de vissza a témához, a mérnök leült egy székre a nappaliban és csak nézett... Hol a plafont, hol a butorokat, hol a padlót. Ekkor a kislány szobájában: Ahol a mérnök ült, ott termett a babaházban is egy baba. A baba kezét egyszer csak letépte valami és egy mini kést átdöfte valami a szívén (a babának). És ugyan ez történt az emberrel is.

Vissza a jelenbe:

-Jó napot! Két szobát szeretnénk kérni.- mondta Dean illedelmesen a hölgynek.

-Szép jó napot! Sajnos kettőt nem tudunk szolgáltatni, de van egy lakosztály ahol két francia ágy van.-kuncogott a hölgy.

-Miért hiszi azt mindenki rólunk, hogy mi melegek vagyunk?-kérdezte felháborodva Dean. - Ő itt az öcsém Sam és Ők pedig a szüleink.

-Ohh elnézést kérek, nem tudtam. Akkor az a szoba megfelel Önöknek?-mondta a hölgy és zavarba jött.

-Igen.-felelte Sam.

-Rendben, akkor erre tessék!-mutatott a hölgy egy szobaajtóra.

-Köszönjük.- mondta Sam hálálkodva.- Elnézést, elmondaná, hogy mi történt azzal a mérnökkel?

-Muszáj?-kérdezte a hölgy elszomorodva.

-Nem...-mondta Sam, de mielőtt folytatta volna Dean közbevágott.

-Igen Asszonyom, nagyon fontos lenne.

-Jó rendben.-mondta keservesen a hölgy. Elmondott mindent amit tudott és a srácok megköszönték. Ezután nyomoztak, hogy mi lehetne amikor egyszer csak felkiált Dean.

-Vudu baba!!

------

~DÉMONVADÁSZOK~/Odaát/Where stories live. Discover now