1. rész

112 4 0
                                    






Ayato: Miután bemutatkozott az új srác, nevén Kanato, leült mellém. Felém fordult és rám mosolygott.  Én is kis mosollyal köszöntem neki vissza.

Kanato: Végigmértem a srácot. Helyes....helyes. Azt hiszem hamar megfogom dugni. Elpirultam a gondolattól. Piros arccal fordultam vissza a könyvem felé, közben néha-néha stíröltem a férfiasságát. Valószínűleg ezt ő is észre vette. Széles mosollyal néztem ahogy pirult arccal írja az órai anyagot.

Ayato: Pirulva írtam a feladatokat. Egész órán éreztem ahogy Kanato stíröl, de olyan területen, ahol nem szívesen néznék bárkit is. Bár, ha róla lenne szó, hmm.... Perverz gondolataimból a csengő zökkentett ki.

Kanato: Mintha misem történt volna, összepakoltam a cuccaim és kiballagtam a teremből. Szorosan mögötte haladtam így rálátásom nyílt formás hátsójára. 

Ayato: Kimentem a teremből. Odasétáltam a szekrényemhez. Miközben mentem, éreztem, hogy valaki figyel. Olyan érzésem volt, mintha valaki követett volna. Bepakoltam a cuccaimat, kivettem a kövi órára szükséges dolgokat. Bezártam a szekrényem, megfordultam, majd egy Kanatoval találtam szembe magamat. Pár centi távolságra voltunk egymástól.

Kanato: Kezemet a feje mellé tettem. Rámosolyogtam és beharaptam alsó ajkamat. Végig néztem rajta. Felkaptam macit és elsétáltam.

Ayato:  Kicsit beparáztam tőle. Elpirultam mikor beharapta alsó ajkát. Egész végig a száját bámultam. Olyan szívesen csókolgatnám azokat a ajkakat. Szívem olyan hevesen vert, hogy azt hittem ott halok meg. *Becsöngettek* Jaj nekem!

Kanato: Rajzon beültem mellé. Kezemet a combjára tettem, közben a száját bámultam. elképzeltem ahogy azok a puha ajkak a férfiasságomra tapadnak. Ó igen.... Elpirulva néztem a szemeit.

Ayato: Rajzra azt a feladatot kaptuk, hogy rajzoljunk egy portrét. Elkezdtem rajzolni Kanatot. Egy kezet éreztem meg közben a combomon. Pirulva rajzoltam tovább.

Kanato: Közelebb hajoltam hozzá. Láttam, hogy engem rajzol. Kezemet beljebb csúsztattam, míg el nem értem azt a részét. Fülébe súgtam: - Szép...szép- Visszacsúsztam a helyemre és elkezdtem én is rajzolni.

Ayato: Keze olyan helyre vándorolt ahova nem kellet volna. Mondott valamit, majd visszacsúszott a helyére. Nagyon zavarban voltam. Olyan vonzón néz ki. Csöngetés után hagytam ott egy levelet a padján a portréjával együtt.

Kanato: Mielőtt kimentem volna a teremből láttam, hogy hagyott a padomon valamit. Kibontottam a levelet. * Szeretnélek megismerni, találkozzunk suli után a könyvtárba*. Ez állt benne.

Ayato: Elmentem a könyvtárba suli után. Alig vártam öt percet mire betoppant az ajtón. Perverz mosollyal az arcán közeledett felém. Kicsit para volt ahogy csak mosolygott.

Kanato: Odasétáltam közel hozzá és mélyen a szemébe néztem.

Ayato: Pár percig figyeltük egymást, majd megtörtem a csendet. - Ayato vagyok- mutatkoztam be. Az a mosoly már kezdett irritálni.

Kanato: Legszívesebben ott helyben megdugnám. Perverz fejről átváltottam komolyra. - Az enyémet már tudod......apuci- Minden helyes srácot így hívok. Főleg sex közben. Az utolsó szót már halkan, lehajtott fejjel, alig hallhatóan mondtam.

Ayato:  - Igen tudom a nevedet. Amúgy azt nem gondoltam volna, hogy eljössz ide. Nem hittem volna, hogy esetleg találkozni akarsz velem.- Mondtam zavaromban. Kicsit vörös lett az arcom.

Kanato: ÚR ISTEN DE CUKIIIII. Én is elpirultam. - Veled ki ne akarna találkozni- Rákacsintottam.

Dope [Őrült]Where stories live. Discover now