18.kapitola

262 10 0
                                    

Proč jsem se na ten stupidní test nenaučila? Tuto větu jsem si pokládala celou písemku a i teď, když jsem spozorovala svůj poloprázdný test. Z dvaceti otázek odpovězeno jenom 12. Blahopřeji Sammy, dnes sis vybojovala skvělou známku. Bylo pět minut před koncem a já byla stále více a více v koncích. Tahák jsem neměla a nikdy jsem ho ještě nepoužila. Patřím ke spravedlivým žákům, které si chtějí svoji známku zasloužit. K ostatním otázkám jsem napsala totální hovadiny, ale co už. Třeba z toho něco vyplyne. Test jsem odevzdala a chtěla se vrátit zpět na místo. "Slečno Walkerová?" zavolal na mě stařičký profesor Wilson. Ach jo... pomyslela jsem si a otočila se k němu. "Váš bratr si opět dneska na chodbě dovoloval, měla byste ho upozornit na jistá opatření, které hodlám dnes učinit a to s doprovodem pana ředitele. Děkuji můžete jít zpátky na místo." domluvil svůj monolog. "Nebojte, vyřídím" oplatila mu zdvořilost a šla si s pěstí v ruce sednout. Wilson vstal a křídou napsal nové téma na tabuli.
O přestávce se na mě Steph otočila.
"Co chtěl ten starej bručoun?"ptala se zvědavě Steph. "Nic, jenom bratr má opět průser" odpověděla jsem ji. "Lucy mi opět vyhrožuje" změnila jsem téma. "Však byla v pohodě asi týden. Ta potvůrka si nedá pokoj. Já ji dám" řekla a rychlým krokem odcházela směrem k chodbě. To nedopadne dobře. Rychle jsem vstala a běžela za ní. Ale nezabránila jsem tomu. Steph už držela Lucy v sevření a křičela po ní až to přivolalo pozornost ostatních studentů ze tříd. Takže na chodbě stála bratrova třída a samozřejmě si to nemohl nechat ujít i Jeremy, který nevěděl oč jde. Stejně jako ostatní.
"Ty jedna rozmazlená narcistická mrcho, to už vážně nevíš, komu začít škodit, tak proto nenecháš na pokoji Sammy. Já myslím, že si ji uškodila mockrát, jen tě nikdy nepráskla. Na to je moc hodná. A ty toho využíváš. Že se nestydíš."spustila na ní Steph. Lucy se jí smála do obličeje. "Tak za prvý nejsem mrcha a za druhý nic jsem ji neudělala" řekla klidným hlasem. "Že neudělala? A proč by tedy měla modřiny a jizvu na její ruce, ha? To snad chceš říct, že si ji udělala sama. Ona jen chránila svého bratra před takovou děvkou jako si ty Lucy" vydechla a myslím, že se ji ulevilo. Thomas stál nechápavě s rukama na prsou a čekal co bude dál. Stejně tak i Jeremy. Lucy se nadechla a popošla blíž k Steph, ta však o krok dozadu poodstoupila. "Jediná děvka si tu ty Stephanie Whitová, když se necháš zbouchnout už v 16 letech" řekla klidným, ale velmi hlasitým tónem. "Být matkou v šestnácti není ostuda. A já věřím, že Steph a Spencer budou skvělými rodiči" zastala jsem se Steph, která tam stála opřená v slzách a pozorovala strop. Lucy nic neřekla, jen se svojí partičkou odešla.
Chtěla jsem Steph obejmout, ale ta se mi vysmekla z mého sevření a s omluvou, že teď chce být sama. Nechala jsem ji být a všimla si hloučku studentů, jak na nás nečině koukají. Nechala jsem to na pokoji a radši si šla pro kabelu a odešla ze školy. Šla jsem v slzách rychlým tempem po štěrkové cestě. Někdo začal na mě volat. Ohlédla jsem se za sebe. Byl to Jeremy. Křičel po mě ať se na chvilku zastavím. Nevím proč, ale udělala jsem to. Jerry mě doběhl a zadíval se mi do očí.
"Proč odcházíš ze školy, vždyť za dvacet minut začíná další hodina" začal Jerry a hned pokračoval " co to mělo znamenat na té chodbě, proč jste se navážely do mé sestry?"
"Nemá cenu ti lhát, ale ty si to stejně budeš myslet, že ti i tak lžu. Lucy chodila s mým bratrem Thomasem. A ona byla mojí nejlepší kamarádkou. Jenže zhruba po 3 měsících, co byli spolu, Lucy se mi svěřila, že se s jiným vyspala. Pro ní to byl prý úlet a poprosila mě, abych mu to neřekla. Sice nerada, ale slíbila jsem to. Jenže další den jsem ji viděla v parku se líbat úplně s někým jiným. Byla jsem v šoku, nastávající dny mě utvrdily v to, že každý den se scházela za bratrovými zády s cizími kluky. Pokračovala v tom. Nechtěla jsem to nechat jen tak. Thomas ji opravdu miloval. Jednou jsem to nevydržela a pohádala se s ní. Byla jsem ochotná udělat cokoliv, aby bratra nechala na pokoji. Udělala jsem největší chybu života. Řekla jsem ji moje nejtajnější věci. S tím mi vyhrožovala, že to někomu řekne. Začalo to vulgárními nadávkami. Nakonec se s ní bratr rozešel, jelikož ji načapal se s někým líbat. Pokračovala v tom, ale tentokrát mě mlátila a pořezala sklem, proto mám tuto jizvu. Stephanii byla jediná, kdo o tom věděl a měl s ní zkušenosti. Zastala se mě a já v ní našla útěchu."oddechla jsem si.
"Já ti nevěřím Sam, Lucy je otravná, ale že by byla schopna něčeho takového je nesmysl" dopověděl s křikem a odešel. A já také, ale domů. Mrzelo mě, že mi nevěří.

Máme tu další kapitolu. Omlouvám se za nevhodná slova, takže doufám, že mi to jednou odpustíte. Moje aktivita taky byla nulová, ale teď vám to vše vynahradím. Jinak děkuju moc za hlasy a komentáře.
Vaše Kikule :-)

Kamarádi?!जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें