ULAŞILMAZ

1.8K 58 11
                                    


Merhabalaar!

Bildiğiniz gibi profilimden kitap resmen baskıdan gelmişti. 

Bugün itibarıyla Ulaşılmaz'ı bilindik bilinmedik tüm kitapçılardan bulabilirsiniz! (D&R, İdefix, kitapyurdu vs)

Ayrıca şu an satışa çıkan kitabın, Ulaşılmaz'ın iki kitaplık serisinin ilk kitabı olduğunu da hatırlatmak istedim. İlk kitabın son sahnesini okuyanlar şimdiden tahmin ediyordur. Çok uzun yazdığımı da eski okurlarım bilir bu nedenle Ulaşılmaz'ı iki kitaba bölmek zorunda kaldık. 

Bu haberi kitap üzerinden vermek istedim çünkü beni takip etmemesine rağmen hikayeyi halen kütüphanesine ekleyen tatlış insanlar görüyorum ^^ 

Umarım beni yalnız bırakmayan ve henüz keşfetmiş olan güzel okurlarım, Ulaşılmaz'a sadece Wattpad'deki değil odalarındaki kitaplıklarında da yer verirler zira bundan daha büyük bir mutluluk ve gurur olamaz benim için.

Okurlarımla klasik bir okur-yazar ilişkisinden daha yakın olmayı tercih ettiğimi de bilmenizi isterim. Her türlü yorumunuz, sorunuz için bana instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz. (_smyrnaa) 

İmkanınız olursa 18 Mart Pazar günü saat 15:00-16:00 arasında İstanbul CNR Kitap Fuarı'nda, sizleri Epsilon standında bekleyeceğimi de hatırlatmak isterim.

Gününüz benimki kadar güzel geçer umarım. 

Kitabı elinize alıp okumanın, buradan okumaktan ne kadar farklı olduğunu Ulaşılmaz'la keşfetmeniz yahut pekiştirmeniz dileğiyle...

ULAŞILMAZ [KİTAP OLDU]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin