Lær mig at kende

9 0 0
                                    


Lige nu er det en fredag aften og jeg sidder i min seng med min computer og skriver det her, mens jeg hører musik. Vær' teenagers liv be like. Ihvertfald mit. Jeg har længe tænkt på hvordan jeg skulle starte den her bog ud, det er ville være god ide at starte med at lære mig lidt at kende, bare sådan lidt kedelig basic stof.

Jeg har ikke tænkt mig at sige mit navn, men jeg er en pige på  16 år (2018) Jeg går tit og ofte rundt og tænker over livet og verden og med denne bog vil jeg skrive dem MINE tanker ned, så i kan læse med hvis nogen nu engang har lyst til det.

Jeg vil starte med at sige jeg altid har elsket at skrive og finde på historier. Overvejer stærkt at skrive en bog her på wattpad. Når, men i så fald vil jeg lige sige at jeg ikke er god til retskrivning det vil sige, Jeg er elendig til at stave og sætte tegn (Punktum og Komma) så hvis i vil følge med er det altså lige en ting i må bærer over med. Håber det jeg skriver alligevel er forståeligt nok. 

Er gået lidt død. Hvad er mere spænende at skrive om mig?..                                                                        Jeg har en ide! Beskriv mig selv med 3 ord eller flere, det er vel ligemeget, men bare så i har en fornemmelse hvilken type jeg er.

Tænksom

Energisk

Ooooog... Stædig

Tænksom fordi det har jeg forklaret jer :))

Energisk, fordi jeg for hvis i mødte mig i virkelighedden ville jeg være "Frisk" eller sådan noget. Google det hvis i er i tvivl om hvad det er.

Stædig eller bestemt, fordi jeg altid har en klar holdning om.. alt. For det meste ahah. og stædig fordi jeg godt kan lide at få min vilje selvom jeg hader at sige det. Det er ligesom en af det sidder af mig der har det med at gå lidt overgevind, men det skal der jo også være plads til.

00:00!!! Det er det klokken er hvis nogen skulle være itvivl. Jeg burde gå i seng, men har faktisk slet ikke lyst. Men ved squ ikke rigtig hvad jeg mere skal skrive.. Vi kan sige eller jeg kan sige at hvis i nu har nogle spørgsmål til mig, så skriv til mig eller i kommentaren (Smart) så han jeg redigere dem ind i det her "kapitel" :))

FRA :

Tankefylde forfatteren


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 25, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tanke fyldeWhere stories live. Discover now