Πρωταγωνιστές της ιστορίας

180 5 1
                                    

1) Damian Wayne

Ο Damian είναι γιος του Bruce Wayne(a

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Damian είναι γιος του Bruce Wayne(a.k.a Batman) και της Talia Al Ghul(κόρη του μεγαλύτερου εχθρού του Batman, Ra's Al Ghul.) Οταν η Talia έμεινε έγκυος στον Damian το έκρυψε από τον Bruce και εκείνος έφυγε μακριά της χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα ότι περιμένει το παιδί του. Μετά από χρόνια όταν ο Damian ήταν 10 χρονών, η Talia τον σύστησε στον πατέρα του πρώτη φορά και τον άφησε να μείνει μαζί του μετά από απαίτηση του Bruce. Έτσι ο Damian ανέλαβε τον ρόλο του Robin κι έτσι κάθε μέρα προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην νέα του ζωή μακριά από την αιματοχυσία.
Τα υπόλοιπα για τον Damian θα τα μάθετε στην ιστορία.☺

This is a video about Damian Wayne, created by: Sopphires
Please go sub to her channel she makes awesome edits!!

2) Bruce Wayne

Ο Bruce είναι ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες(Wayne Enyerprises) στο Gotham και κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας των Wayne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Bruce είναι ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες(Wayne Enyerprises) στο Gotham και κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας των Wayne. Όταν ήταν 10 χρονών οι γονείς του δολοφονήθηκαν μπροστά στα μάτια του από έναν συνηθισμένο ληστή που έκανε απόπειρα να τους λυστέψει. Ο μικρός Bruce μισούσε τον εαυτό του και αποφάσισε ότι ο ληστής μια μέρα θα πληρώσει. Μετά από 1 χρόνο, γνώρισε στο σχολείο του τον 11 χρονο τότε Clark Kent ( τον σημερινό Superman) και μετά από προσπάθεια ο Clark κατάφερε να γίνει κολλητός του μέχρι σήμερα.
Ο Bruce έχει πάει με πολλές κοπέλες στην ζωή του (καθώς είναι και playboy😉) όμως τα μόνα άτομα που αγαπάει πραγματικά είναι η οικογένεια του. Αγαπάει τον Damian απέραντα, νιώθει άσχημα που δεν τον καταλαβαίνει και προσπαθεί πολύ να τον βοηθήσει. Πιστεύει πως είναι δικό του φταίξιμο που ο Damian είναι τόσο ψυχρός, αλλά βλέπει μέσα στα μάτια του ότι θέλει να τον κάνει περήφανο και ότι θέλει να του αποδείξει ότι αξίζει την αγάπη του. Ο Bruce προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει πως δεν χρείαζεται να αποδείξει τίποτα γιατί τον αγαπάει ήδη όπως κάθε πατέρας το παιδί του.

Το Ημερολόγιο του Damian WayneWhere stories live. Discover now