Ep 1.

33 0 0
                                    

Sofia
"Hora" ekade det i korridorerna, som varje dag i skolan. Jag gick som vanligt till mitt skåp, tog alla grejer jag skulle ha och började gå mot bussen.
//
Jag tog av mig skorna, slängde av jackan och gick raka vägen till mitt rum. Jag började kolla mig själv i spegeln, Sofia.. världens fulaste namn, ful som fan, mobbad av min gamla bästa vän Lovisa och hennes "gäng" och ätstörningar. Mina föräldrar vet ingenting, men snart lär dom veta. Hur som helst så satta jag mig i sängen, torka bort alla tårar och tog upp min mobil och kollade sociala medier, visst i sociala medier är jag glad men irl är jag någon helt annan. Jag gick sedan som vanligt in på appen "ask.fm" eftersom att jag ändå inte hade något bättre för mig. Dock brukade jag få ganska mycket hat.
Ask.fm
Hur mår du? Anonym
Bra, själv?

Äcklig är du anonym
Tack

Hora anonym
.

Kalla henne inte äcklig el hora! Jesperrr
<3
//
Fan, Jesper.. den populäraste killen i skolan, trodde verkligen inte att han skulle hitta min ask.
//
Nästa dag
Jag vaknade som vanligt av mitt mycket jobbiga alarm, tog på mig mina kläder msom jag skulle ha och just idag blev det ett par svarta slitna jeans och en grå VASA hoodie.
//
-Vafan har du på dig äckel? Sa Lovisa och hennes gäng och puttade in mig i ett skåp. Såklart var det Jespers skåp också så han var ju där och såg allt, fan..
-Hallå vad gör ni?! Säger Jesper argt och drar bort Lovisa från mig.
//
Detta var alltså första delen av "my lifesaver" Nästa del kommer ikväll eller imorgon ⚡️⚡️ 28/2-18

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My lifesaverWhere stories live. Discover now