Volumul II. Capitolul 38

1.1K 52 0
                                    

Trecutul rar când te lasă în pace, acestuia îi place să revină în cel mai neașteptat mod și timp, demonstrând că el e cel care hotărăște când are să plece.

Când mor oamenii? Atunci când îi pui în groapă sau atunci când îi ștergi din memorie? Amelia l-a îngropat pe Mir de viu, după înmormântarea acestuia. Haos?

Probabil, dar cum e să afli că omul pe care l-ai iubit și l-ai înmormântat e viu?

O scrisoare bizară apărută la unsprezece luni după înmormântare a schimbat multe. În primul rând, sentimentul divin de dragoste s-a transformat într-o detestare nemărginită, căci adevărul e în stare să distrugă.

Să fugi în suferință atâția ani pentru a apăra de durere persoana dragă, după care să dezvălui totul, să-l lovești cu acea durere, cine mai face așa? Cine altul decât Mir.

Amelia a decis să lase trecutul în trecut. Pur și simplu să meargă mai departe, chiar dacă acest mai departe înseamnă o viață nouă, începută de la zero. A abandonat casa, familia, prietenii, facultatea, chiar și numele.

Trecutul rar când te lasă în pace, acestuia îi place să revină în cel mai neașteptat mod și timp, demonstrând că el este cel care hotărăște când are să plece.

Ce nu s-a luat în calcul? Până la urmă, omul este cel care decide dacă să deschidă ușa trecutului sau să i-o trântească în nas.

Trilogia Amintiri din Viitor - Andreea RussoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum