🌈1🌈

155 8 1
                                    

Всім привіт,моя перша книга жахлива,і я вирішила написати цю-надіюсь вам сподобається.
  

Всім драстє,мене звати Каміла,але для друзів я Камі,Кама.В мене не дуже така приваблива зовнішність(це я так вважаю) в мене руде волосся,але не повністю руде воно з відтінком більш до русявого,пухлі губки,зелені очі,приємна фігура,гарна попа,і 3 розмір грудей. Характер не цукерка,і сьогодні мій самий жахливий день- мама повідомила про те,що ми переїжаємо в інше місто. Мої батьки розлучились,ще коли мені було 7,зараз мені 17,але мама добре спілкується з татом і можна сказати,що вони залишились добрими друзями. В мене є менший брат йому 6 і цього року він іде в перший клас,а я в одинадцятий.
Моя сім'я це мама, відчим-доволі добрий мужик,але я його називаю Вітя, я І мій брат-Марк,він є сином Віті нас люблять одинаково хоч і ми рідні лише по мамі. Вітя до мене відноситься добре,і деколи навіть прикриває перед мамою бубка

Сьогодні мій останій день в Львові я вже зібрала всі свої речі і речі Марка і вирішила подзвонити до Ані і попрощатись з усіма друзями,у своїй школі я була сама класна дівчина школи,бо я могла відшити любого хлопцяі моя компанія були Еліти. Я нехочу їхати від них,але компанія мого ввдчима тепер буде в Київі і ми мусимо переїжати.
-Алооооооо Аня ти шмара чого ти не береш так довго трубку
Аня моя найкраща подруга
-Кама ти їбланатка?
-Оце ти так мене любиш !? Ясно ясно
-Ладно ладно,що ти хочеш?
- Го гуляти дзвони всім в мене погані новини для вас
- Ти вже збираєшся здихати ахахахахах
-Як смішно хахаха
- Давай на нашому через 30 хв
-Ок давай чукча
- Давай бубка
Я вирішила вдіти чорні шорти з високою талією,і білу майку з принтом,чорні кєди,зараз на вилиці літо і дуже жарко на годиннику 18:15 вже завтра в цей час ми будемо в Київі, я накрасила брови,і вії тоналкою я користуюсь рідко,запліла 2 колоскі і вишла з кімнати. Мама бігала по квартирі і щось шукала,Марк дивився телевізор,Вітя спокійно пив каву мене це так розсмішило ,що я не витримала і засміялась як кінь всі на мене подивились як на дуру.
-Куда зібралась запитав в мене Вітя
-Піду погуляю,попрощаюсь з друзями з сумом сказала я
- Я з тобою піду,я пож гуляти хочу почав хникати Марк
-То біжи вдягайся
-Урааааааа
Через 10 хвилин ми вишли з квартири і пішли до парку і як завжди я запізнилась коли ми пришли з Марком до парку всі вже ждали нас Марк побіг до Антона з криками
- Казявка катай мене всі почали сміятись
Моя кампанія складається з мене,Ані(моя краща подруга),Антон(мій кращій друг він мені як брат),Каріна дівчина Антона, Ілля хлопець бабнік,але є дівчина яка йому нрав,але вона любить іншого(Кароч любовний трикутник) І Саша це хлопець з якім любий хуйовий настрій зразу пропадає це душа компанії.
-Привіт мала всі закричали
- Всім драстє з сумом відповіла я
-Чого так кісло запитав Антон вже примаючі на руках Марка
- Ми завтра їдемо звідси викрикнув Марк, і всі подивились на мене
-Не дивіться так,так вирішили батькі,завтра в 6 ранку ми переїжаємо в Київ. Я буду скучати за вами і я вже не витримала і почала ридати,друзі мене обняли і ми пішли гуляти. Гуляли ми до 23:40 і Марк почав хникати,що хоче спати і ми пішли додому перед цим я всіх обняла,і по-обіцяла дзвонити,писати.
Коли ми пришли додому то поїли бутікі з чаєм і пішли по кімнатах,я пішла помилась і лягла на ліжко думаючі про переїзд,так я заснула

Я Хочу Твого Кохання💜Where stories live. Discover now