Bölüm 2:Eski Bir Dost

20 5 2
                                    

"Hata ve kusurlarımı belirtmeyi lütfen unutmayın"

Kolumdaki ağrı hala vardı ama demiri çıkartmışlardı. Doktor yanıma geldiğinde ilk sorum 'ne zaman çıkabilirim?' oldu. Doktor 'en azından bu gecede burada kalmalısınız.'dedi. 2 saat sonra doktor yanıma geldi ve beni görmek isteyen 4 adet siyah takım elbiseli adam olduğunu söyledi. Ben doktora kıyafetlerimin ve paralarımın yerini sordum. Doktor yanı başımdaki dolapta olduklarını söyledi. Ben ise doktor çıktıktan hemen sonra üzerimi giyindim, paraları aldıktan sonra camdan kaçmayı düşündüm ama cama gidince hastanenin ikinci katında olduğumu anladım ve bende çareyi saklanmakta buldum. Tam karşımdaki odanın hastanenin deposu olduğunu anladım ve kimseye görünmeden oraya girdim. Ben tam girdiğimde adamlar asansörden inip benim odama girdiler. Ben ise her şeyi anahtar deliğinden izliyordum. Önden giren adam beni göremeyince sinirle duvara vurmaya başladı. Camın açık olduğunu fark ettiler, benim aşağıya atladığımı sandılar ve koşarak aşağıya indiler. Ben ise bunu fırsat olarak bilerek onlardan hemen sonra bende aşağıya indim. Koşarak hastaneden dışarıya çıktım ve bir eczaneye girdim. Bir tane aspirin aldım. Hemen yandaki büfeden su ve yiyecek birkaç şey aldım. Bir telefoncuya girip eski bir telefon ve hat aldım. İlk olarak eski dostum Yahya'yı aradım. Yahya'nın bir araç kiralama şirketi vardı. Yahya benim sesimi duyduğuna mutlu olduğunu söyledi. Ona çok acil bir işimin olduğunu ve elindeki en hızlı arabayı istedim. Yahya bana araç kiralama şirketinin adresini mesaj olarak attı. Yahya'nın şirketi 2 sokak ötedeydi. Oraya vardığımda garip bir sessizlik vardı. Yahya'nın ofisinin perdeleri çekilmiş ve hiçbir çalışan yoktu. Tam o anda yan tarafımdaki iki siyah cipi ve çatıdaki adamı gördüm. Çatıdaki adamın elinde bir kamera vardı. Neden beni çektiğini anlamaya çalışırken yerdeki kan izlerini fark ettim. Kan izlerinden birisinin sürüklendiği anlaşılıyordu. Kan izleri Yahya'nın ofisine doğru gidiyordu. Aniden önümde bir Konseigen Agera one durdu ve direksiyonda elleri kanlar içinde birisi vardı.

Bu Yahya'ydı. Hemen arabaya bindim. O anda kulağımda bir yanma hissettim. Çatıdaki adam kamerayı bırakmış tabancayla üzerimize ateş ediyordu. Biz zar zor kaçtık. Aniden bagajdan bir ses geldi. Yahya'ya "Yahya o ses neydi?" diye sordum. Yahya "Eski bir dost."dedi.

                                                                    Konseigen Agera One 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                    Konseigen Agera One 

Durma!KaçWhere stories live. Discover now