Primul sarut

124 5 0
                                    

Pov Maia:
S-a sunat de ora si ma indrept grabita spre dulap pentru a mi lu-a manualul de matematica sa- mi bag bani pe card si cardul in banca o sa intarzi.

Ajunsa la dulap il deschid grabita imi i-au manualul de matematica si il inchid inapoi.
Dau sa plec dar,sunt impinsa in dulap de doua maini puternice.

Allen: Iubire te grabesti?
Eu: da ma grabesc si nu sunt iubirea ta.
Allen: nu, nu esti dar vrei
Eu: ba nu te inseli

Nu mai apuc sa zic nimic ca i simpt buzele peste ale mele la inceput ezit sa-i raspund dar tentatia e prea mare si incrp si eu sa contribui la sarut . Si doamne lucifer ce bine se simte.
Ce dracu zic eu aici e un afemeiat care ma vrea doar pentru o noapte si nu mai zic ca mi a ciordit primul sarut.

Allen: Esti topita dupa mine.
Eu: Ai vrea tu idiotule .

Nu l mai las sa zica nimic si plec grabita.

Intru in clasa si ma asez in banca alaturi de Mala.

M: ce ai ?
Eu: nervi.
M: de ce ?
Eu: pai eram afara si am vazut ca se sunase de 2-4 minute si imi era frica sa nu intarzi ,am alergat pana la dulap sa imi iau matrmatica am luato am inchis dulapul si cand sa plec apare Allen si incepe el cu agatari second hand si colac peste pupaza ma saruta. Is milionara de draci.
M: Uuu ce tare saruta bine , glumesc e un idiot
Eu: stai linistita si eu am vrut sa te bat dar m am razgandit.

Nu mai apuca sa zica nimic deoarece intra profa te mate . O urasc pe cotoroanta asta mi se pare ca are ceva cu mine.
Dupa o ora de chin se termina si ora si iesim cu toti in pauza.

Ma duc la baie ,dau sa ies dar simt telefonul fibrandu mi in buzunar . Il scot si vad ca am mesaj de la Erik ,deschid mesajul si incep sa citesc.

,, Buna surioara eu am plecat mai devreme de la scoala pentru ca am avut o problema de rezolvat. Cea ce vreau eu sa ti spun e ca trebuie sa plec in Austria mai exact in Viena pentru o saptamana . Asa ca daca vrei sa vi cu mine invoiestete si hai ca intr o ora avem avionul si stai linistita ti am facut eu bagajul oricum daca iti mai trebuie ceva iti ei de acolo .Daca nu vrei sa vi nu i nimic ne vedem peste o saptamana si mai vorbim la telefon ,dar banuiesc ca o sa vrei sa vi pentru ca e una din tarile tale preferate ,te astept in fata scoli in 15 minute e ok , a da eram sa uit am vorbit eu cu profesori esti invoita saotamana asta .

Tastez rapid ,,ok,, ma duc in clasa imi iau geanta si i spun lui Mala ca plec cu Erik in Austria motive personale ea spandu mi daca is bn,ok ai grija ne vedem saptamana vitoare.

Indragostite de monștri mafiei ( Finalizata)Where stories live. Discover now