Bölüm 3

49 3 8
                                    

Doktor cinsel organıma dokunacağı an onun penisine tekme attım ve kendine gelene kadar üstümü giyindim.Yerde acı çekerken ona bakmak çok güzeldi.Üstüne doğru eğildim ve onu öptüm.

''Benimle uğraşmıyacaktın bay sapık!''

Ayağa kalktım ve silahımı elime aldım.İlk kez birini ölürecektim.Bana her ne kadar yalvarsada onu öldürmezsem bana tecavüz edecekti.Belkide öldürecekti.Son sözlerini söylemesini istedim ama bir şey söylemedi.

DAN

Ölmüştü.Her yer kan olmuştu.Hala ağzından kan fışkırtıyordu.Cesedi temizlemem için az vaktim vardı çünkü her an güvenlikler gelebilirdi.Onu omzumdan tuttum ve taşımaya başladım.Onu odama bıraktım ve tuvaletten bir kova su ve paspas aldım.Kanları temizlemezsem cinayet olduğu anlaşılırdı.Etrafı temizlemeye başladım.Temizlik bittiğinde her yer tertemiz olmuştu.Odanın ışığını ve kapısını kapatıp kendi odama geçtim.

2 dakika içerisinde her yer kan olmuştu.Cesedi terasımdaki büyük çöp konteynırına attım ve kibrit aramaya başladım.Çekmecedeki kibriti aldım ve cesedi ateşe verdim.Odam hastanenin arkasına baktığı için hiç kimse ne olduğunu anlamayacaktı.Kendi odamdaki kanları temizlerken güvenliklerin ayak seslerini duydum.Işığı kapattım ve kapıyı kilitledim.Adamlar yan odaya girdiler ama bir süre sonra çıktılar.Tek korkum terastaki o iğrenç ceset kokusunu almalarıydı.

Bir süre sonra güvenlikçiler odadan ayrıldı ve gittiler.Sanırım duyduklarının bir hayal eseri olduğunu düşünmüşlerdi.Tam istediğim şey.Odamın ışığını açtım ve kalan kanları temizledim.Kanlı suyu terastan aşağı döktüm ve çöpün içine baktım.Ateş sönmüştü ve ceset küle dönüşmüştü.O iğrenç koku ise kaybolmuştu.Terası kilitleyip içeri girdim.Bir süre sonra kapımı biri çaldı.Kapı deliğinden kim olduğuna bakmak istedim ama elektronik kapı olduğu için gelen kişiyi direkt ekranda gördüm.

Gelen güvenlikçilerden biri olan Alberto duster gelmişti.Kapıyı açtım ve karşımda güvenlikçiyi gördüm.Orta yaşlarda bir adamdı.Bana neden gitmediğimi sordu ve bende işlerimin yarım kaldığını bu yüzden gitmedim yalanını söyledim.Adam saygısından dolayı elimi öptü ve odamdan çıktı.Eğer önlüğümü çıkartmamış olsaydım muhtemelen yakalanmış olacaktım.Paltomu giyip çantamı koluma taktım ve hastaneden dışarı çıktım.Aklımdaki tek soru geceyi nerede geçireceğim oldu.

Victor

Bir taksi çevirdim ve bindim.Victor şuan uyuyor olmalıydı.Ama yedek anahtarım olduğu için evine girebilecektim.Taksi şoförüne parayı uzattım ve arabadan indim.Apartmanın kapısını açtım ve asansör'e bindim.Victor'un dairesi 12. kattaydı.Asansörden indim ve hızlı adımlarla kapıya ilerledim.Anahtarı deliği soktum ve kapıyı açtım.İçerisi karanlıktı.Ayaklarımın ucuna basarak içeri girdim ve kapıyı yavaşca kapattım.

Ayakkabılarımı ses çıkarmaması için çıkarttım ve yana koydum.Yavaşca yatak odasına doğru yürümeye başladım.Kapının arkasından bakmaya başladım.Victor içeride değildi.Nereye gitmişti.Yoksa farklı bir ülkeye mi gitmişti.Arkamı döndüğümde karşımda Victor'u gördüm.Orada bir çığlık attım ama Victor ağzımı eliyle kapadı.Elini ağzımdan çektikten sonra ışığı açtı.

''Neden Buradasın?''

''Kalacak yerim yok''

''Otel tutsaydın''

''Victor ben birini öldürdüm.''

''Ne,daha ilk günden kimi öldürdün?''

''Bir doktor bana tecavüz etmeye kalktı bende onu öldürdüm.Cesedi yaktım.Ve yerdeki kanları sildim.''

IzabelWhere stories live. Discover now