2.BÖLÜM

18 3 0
                                    

         Padmini herşeyden önce çok korkuyordu. Ne kadar güçlü durmaya calışsa da korkudan bacakları titriyordu. En arka vagondaydı. Bu durum az da olsa rahatlatıyordu onu. Ama yanındaki bir grup erkek rahatlamasına izin vermiyordu ne yazık ki. Bakışları oldukça rahatsız ediyordu Padmini' yi. Biraz sonra sözlü taciz de başlamıştı. Aralarından en iri olanı Padmini' nin yanına geldi. Elini omzuna koyarak oldukça rahat bir tavırla " Rahat ol biraz istersen biz seni rahatlatırız" dedi.Yüzünde söylediği söz kadar iğrenç bir hâl vardı. Padmini rahatsız olduğunu belli edip bulunduğu yerden kalkmaya çalışsa da adam buna izin vermedi. Tam bu sırada adam yüzüne okkalı bir yumruk yemeseydi Padmini'yi​ rahatsız etmeye devam edecekti şüphesiz. Neyse ki yolculardan biri onun durumunu görüp yardım etmişti. Grup birden ayaklanınca adam oldukça profesyonel bir şekilde onları da yere serdi.
          
           Daha sonra Padmini' nin kolundan tutarak yanına oturttu. Bir yandan ağlarken​ bir yandan özürler yağdıran bu kadına bakarak gülümsedi." Lütfen gözlerini kapat". Padmini şaşırdı ilk önce. Sonra denilene uyarak gözlerini kapattı. Konuşmaya başladı bizim süper kahraman. " Düşün ki yeşilliklerle dolu bir vadinin içindesin. Burdaki bütün güzellikler yalnızca senin için yaratılmış. Onların üzerindeki tek hak sahibi sensin.İstemen yeterli , herşey ayağına geliyor. En değer verdiğin insanlar, en sevdiğin yemekler. Bir yanında şelale akıyor, diğer bir yanında uçsuz bucaksız bahçeler var. Bir yanında kuşlar cıvıldıyor, diğer bir yanında kelebekler uçuşuyor. Gözlerini aç şimdi". Padmini hala yaşlar gelen gözlerini açtığında adam konuşmaya devam etti." Böyle bir yerde olmak istersin değil mi?". Padmini hevesle kafasını salladı. "Öyleyse ağlamayı bırak. Çünkü Tanrı gereksiz yere kendini harap eden insanları cennetine almaz" dedi. Bunları duyunca ağlamayı bıraktı Padmini.
            Daha sonra yol boyunca sohbet ettiler. Adamın adının Malik olduğunu öğrendi Padmini. Ve bir dublör olduğunu. Padmini de Malik' e yaşadıklarını anlattığında Malik çok üzülmüştü. Eğer isterse de onu evinde ağırlayacağını söyledi. Padmini bu fikre ilk başlarda sıcak bakmasa da fikrini değiştirmesi pek de zor olmadı. Çünkü yıllardır pek de rastgelmediği birşey görmüştü bu adamda. Şefkat.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tere dewane (Sana deliyim)Where stories live. Discover now