Hogyan Idézz Démont?

1.5K 59 11
                                    

NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET, DE EZ VALÓSZÍNŰLEG BEVÁLIK!!!

A legfontosabb dolog az, hogy felejts el mindent amit a Démonokról tanultál, legalábbis amik nem Sátánista forrásokból származnak.

Az elérhető és népszerű írások hamis információkat tartalmaznak. Azokat az utasításokat követni amik a grimoárok legtöbbjében található, nem csak helytelen, de nagyon veszélyes is lehet.

Saját tapasztalataim azt mutatják, hogy a Démonok nagyon büszke lények, ezért a tisztelettudó viselkedés nagyon fontos.

Nemrégiben több Főpap és Főpapnő energiamunkát végzett sok különböző Démonnal, beleértve a Goetia mindegyik Démonját. A Goetia 72 Démonja, és még sok másik is fel lett szabadítva. Mi szembesültünk a legtöbb Démon valós személyiségével. Sokuk különféle álneveket használt annak érdekében, hogy ne tudják őket kihasználni. Ezek a Démonok, a sok grimoár állításaival szemben nem szörnyetegek. Ők gyönyörű, népszerű, fontos Istenek.

ASMODEUS MONDTA SALAMONNAK:

“NE KÉRDEZZ TŐLEM SOK DOLGOT; MERT KIRÁLYSÁGODNAK HAMAROSAN VÉGE SZAKAD ÉS DICSŐSÉGED IS CSAK EGY ÉVSZAKON ÁT TART, ÉS ZSARNOKSÁGOD FELETTÜNK NEMSOKÁRA VÉGET ÉR.”

A Démonok halhatatlanok; egy “évszak” számukra néhány ezer esztendő. A keresztény “Isten” egyre csak gyengül. Sátán Atyám elmondta nekem, hogy a mi oldalunk győzött. Figyelmeztetünk mindenkit: az ősi varázskönyvek spirituálisan sértő módszereinek alkalmazása nem csak bolondság, de elkerülhetetlenül személyes katasztrófába fog torkollni. A Démonokat mindig nagyon becsületesen és tisztelettel kell megközelíteni. Az ellenséges “Isten” neveinek, kilenc láb széles körök, fenyegetések és más destruktív és sértő módszerek használatának napjai lejártak. Ne mondjátok hogy nem figyelmeztettünk…

Mikor újak vagyunk, a legtöbb Démon hajlandó segíteni nekünk. A Sátánizmus célja az, hogy olyanok legyünk mint az Istenek. Ez azt jelenti, hogy meg kell erősítenünk önmagunkat.

Amint saját erőfeszítéseinken keresztül fejlődünk, egyre ügyesebbek és ügyesebbek leszünk. Meg kell tanulnunk a saját erőnkre hagyatkozni mintsem a rajtunk kívül állók erejére.

A Démonok akkor a legjobbak, amikor tudást és bölcsességet akarunk felhalmozni, hogy tanulhassunk és fejleszthessük a saját képességeinket.

Fejlődésünk során mesterré kell válnunk a mágia minden formájában, és képessé kell válnunk befolyásolni másokat és a környezetünket, a magunk erejével, külső segítség nélkül. Ennek ellenére még a legjobbak is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy egy Démon segítségére van szükségük.

A Démonokra minden fejlettségi szinten számíthatunk ha spirituális útmutatásra van szükségünk, mindegy hogy kezdők vagy mesterek vagyunk.

Saját tapasztalataim alapján erősen javaslom, hogy akik komolyan fejlődni akarnak spirituálisan, építsenek fel egy közeli és erős kapcsolatot egy Démonnal, aki hajlandó velük dolgozni és vezetni őket a bal oldali ösvényen. Ez enyhén szólva is nagyon kifizetődő élmény lehet.

Hogyan idézzünk meg egy Démont:

Mindig légy tisztelettudó és becsületes a Démonokkal. Soha ne parancsolgass, követelőzz, vagy használd ki őket.

A DÉMONIDÉZÉS HELYES MÓDJAI:

Ismerd a Démont akit meg akarsz idézni. Minden Goetia-beli démon barátságos az emberekkel.

Fontos hogy legyen meghatározott célod, tudd pontosan, *miért* akarod megidézni az adott Démont.

Mikor segítséget kérünk egy Démontól, az a helyénvaló, ha felajánlunk valamit cserébe. Légy kész adni valamit cserébe. Ez olyan valami legyen amiben Te és a Démon is meg tudtok egyezni. Az Eredeti Istenek értékelik az ember szavát, becsületességét, őszinteségét, tisztességét. SOHA ne ígérj olyat, amiről tudod hogy nem tudod teljesíteni.

Félelmetes, kipróbálható játékok, rituálék stb... Where stories live. Discover now