Part1

2.1K 80 10
                                    

A sötét tükörkép
Ebben a rituáléban is tükrök és gyertyák szerepelnek. De ezen felül a szabályok kicsit mások. Ez a rituálé azon a régi mondáson alapul, hogy a tükörképünk a létezésünk sötét oldalát mutatja. Éppen emiatt, hogyha összetörünk egy tükröt, akkor balszerencsét hozunk magunkra, kiszabadítjuk a tükörben rekedt negativitást. Ehhez a szeánszhoz érdemes a legöregebb tükröt használni, és közvetlen hajnal előtt kipróbálni a következőt: nézz bele a tükörbe, koncentrálj a saját képedre, add bele a saját energiádat, majd lélegezz a tükör felületére, amely bepárásítja majd a felületet. Minden résztvevő tegye meg ugyanezeket. Aztán gyújtsatok meg egy gyertyát, és tartsátok közel a tükörhöz annyira, hogy bekormozza. Hogyha ezzel mindenki készen áll, akkor egy önként vállalkozónak össze kell törnie a tükröt. Állítólag ez rengeteg negatív energiát fog felszabadítani a tükör közelében. Úgy fest, hogy ez elég őrült akció, de a szerző ragaszkodik ahhoz, hogy a negativitás csak rövid időre fog élni.  Állítólag később ez jó szerencsét és sikert fog hozni. A rossz a dologban, hogy lehetséges, hogy nem fogsz elég ideig élni, hogy nagy szerencséd legyen, hogyha kipróbálod. Állítólag a túlélésedet csak azzal biztosíthatod, hogyha a saját tükörrituálét is csinálsz, így a negatív energia a többi résztvevőre fog szállni.

Az éjféli játék
Ezen játék szerzője szerint egy ősi, pogány rituálé gyakorlatából ered ez a “játék”, amely az éjféli ember legendájából ered. Az éjféli ember igen nagy szerencsét tud hozni megidézőjének, kivéve akkor, hogyha rosszul csináljuk az idézést mert akkor inkább halállal végződik. A rituálét pontosan éjfélkor kell végezni. A játékosoknak egy zárt szobában kell lenniük zárt faajtók mögött. Kell hozzá gyertya, toll, papír, gyufa és só és pár csepp a saját véredből. A most következőknek le kell zajlania 12:01-ig: a játékosnak le kell írnia a nevüket egy papírra és pár csepp vért a papírra kenni. Aztán meggyújtani a gyertyát és lekapcsolni az összes lámpát a szobában. Aztán a papírt a zárt ajtó elé kell helyezni, a gyertyát pedig ennek a tetejére, majd kopogtatni 22 alkalommal. És ne felejtsd el, erre pontosan 1 perc van! A kopogás után ki lehet nyitni az ajtót, eloltani a gyertyát, majd becsukni az ajtót. A legenda szerint ekkor engedted be az éjféli embert az otthonodba. Gyorsan gyújtsd meg újra a gyertyát és hagyd el a szobát, figyelj arra, hogy a gyertya ne aludjon ki. Sétálj a házban, hagyd a villanyokat leoltva, de legyen nálad gyufa vagy öngyújtó. Koncentrálj a kívánságodra, és figyelj a lángra, figyelj a hideg helyekre és a hangokra. Hogyha súgást hallasz, akkor az éjféli ember a közelben van. Pontosan 3:33-ig kell ezt csinálnod. Ha a láng kialszik, akkor az éjféli ember megtalált, és csak tíz másodperced van újra meggyújtani a gyertyát. Hogyha nem sikerül, akkor a legnagyobb félelmeddel fogsz szembesülni.

A három király
Hogyha azt mondjuk, hogy ezt semmiképpen se próbáld ki, akkor biztosan lesznek páran, akik belevetik magukat a dologba. A három király nagyon hasonlít az ördög játékához. Kell hozzá egy csendes, sötét, ablak nélküli szoba és a játékosnak kell két tükör, három szék és egy gyertya, amit meggyújthat a játék elején. A játékosnak kell egy társ is, egy barát vagy egy családtag, hogyha a dolgok rossz irányt vesznek. A szobát éjfélre kell elkészíteni. A székekből lesz a három “trón”, ahol a játékos elfoglalja a középső helyet, a “királyét”. A többiek a “királynő” és a “bolond” helyét foglalják el. A szobát üresen kell hagyni éjféltől 3:30-ig. 3:30 után el kell foglalni a király trónját a gyertyafényben. A játékosoknak a sötétbe kell bámulniuk. Az elkövetkező egy óra egy perc során a játékos feltehet kérdéseket, amelyeket meg fognak válaszolni (nem tiszta, hogy pontosan ki vagy mi). A játékosnak a helyén kell maradnia, nem szabad csak előre néznie pontosan 4:34-ig. Hogyha a gyertya kialszik, akkor a játékos kérheti megbízható társát, hogy gyújtsa meg újra, de ő maga nem mozdíthatja meg a szemét. Sohasem írták le, hogy mi is történik, hogyha megszeged a szabályokat. De az interneten többen írták, hogy inkább senki se próbálja ki.

Magányos bújócska
Ez a játék eredetileg Japánból ered, de egyáltalán nem gyerekeknek találták ki. Ez is veszélyes játék, amit senkinek sem igazán ajánlunk kipróbálásra. Kell hozzá egy baba is.
Először is a kitömött babából el kell távolítani az eredeti tömést és kicserélni annyi rizzsel, hogy visszanyerje a formáját. A tömésbe tegyél a saját körmödből is, és varrd vissza a babát. Tölts meg egy kádat csapvízzel, tölts meg egy poharat sós vízzel, amelyet el kell rejtened egy másik szobába, ahol kell egy működő televíziónak is lennie és meg kell, hogy áldják. Most kezdődhet a játék.
Adj a babának nevet (a sajátodat ne), és pontosan három órakor ismételd el háromszor ezt: “(baba neve) te jössz”. Aztán merítsd bele a babát a kádba, kapcsold le a világítást és térj vissza a búvóhelyedre. Csukd be a szemed és számolj tízig, aztán fogj egy éles kést és térj vissza a fürdőbe. Vedd fel a babát és ismételd  a következőt: Megtaláltalak, (baba neve), és szúrd le a késsel. Aztán mondd el a babának, hogy “(baba neve), te jössz!”) és helyezd el a fürdőszoba szekrényére, és gyorsan térj vissza a búvóhelyedre. Idd meg a felét a sós víznek, ne nyeld le, csak tartsd a szádban. Most indulj el a baba keresésére. Elmondások szerint nem lesz a helyén. Keresd a házban addig, amíg meg nem találod, majd locsold rá a sós vizet és köpd rá a szádban lévőt is. Mondd el háromszor, hogy “nyertem”. Hogyha mindent jól csináltál, akkor a TV képernyője megváltozik, és a szellemek hajlandóak kommunikálni veled a képernyőn át. Nem érdemes megszegni a szabályokat.

Félelmetes, kipróbálható játékok, rituálék stb... Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora