Fecioara

222 5 0
                                    


Ca Fecioara, incerci sa te bucuri de lucrurile mici din viata deoarece chiar E frumusete in ele si din pacate majoritatea oamenilor nu vad asta. Te mandresti cu detalii, deoarece cateodata imaginea de asamblu nu face pe cat ar trebui.

Daca o Fecioara iti ofera increderea ei, nu o distruge. Nu va mai avea niciodata incredere in tine. 

Fecioarele sunt foarte tolerante. Poti face o gramada de lucruri rele si te vor ierta dar nu vor uita niciodata.

Cand o Fecioara te iubeste, va pasi mereu afara din zona ei de comfort pentru tine. Deobicei nu conteaza ce faci sau unde esti. Atata timp cat voi doi petreceti timp impreuna, Fecioara e fericita.

"Ok, inteleg ca iti place sa te comporti ca un idiot, dar chiar am o gramada de lucruri cu care trebuie sa ma confrunt in momentul de fata. Nu pot sa ma impac cu asta acum."

Daca o Fecioara se ofera pe ea insasi nu isi ofera doar inima, isi ofera si increderea de sine.

O femeie din zodia Fecioara este adevarata provocare si o data ce ai pierdut-o stii ca nu se va intoarce. Pentru a iubi o femeie Fecioara trebuie sa darami peretii pe care i-a construit in jurul ei iar eforturile tale vor fi recunoscute imediat. O Fecioara este cu adevarat o femeie independenta dar are nevoie de un partener care sa ii ofere incredere si suport de vreme ce si-a ridicat acele ziduri pentru a se impiedica sa fie ranita. Cand va decide sa te includa in micutul ei balon va pocni cu toata iubirea pe care o are de impartasit. Va fi o iubita protectiva, loiala iubirii sale si vei fi vrajit de natura sa misterioasa.

Precum o Fecioara, stii ca se poate intampla ca lucrurile sa nu mearga tot timpul comform planului, dar in cele din urma vor functionata tot timpul asa ca nu trebuie sa desavarsesti nimic.

Se intampla rar ca o Fecioara sa ceara ajutor avand in vedere ca prefera sa fac lucrurile pe cont propriu, dar poate sa conduca la multa indignare cand cei din jurul ei nu incearca sa ajute. 

Ofera-i Fecioarei control si poti sa ai incredere ca vei ajunge aproape de perfectiune. Nu te va face nicodata sa regreti ca ai ales-o.

E posibil sa fie foarte stresata, dar nu se va plange in legatura cu asta toata ziua. Gaseste solutii si face ca lucrurile sa se intample.

O Fecioara e foarte puternica mental. Nu le place sa fie vazuti drept slabi. Asta e binecuvantarea si blestemul lor deoarece atunci cand au nevoie sa cedeze, nu o vor face (chiar si daca vor).

E pe jumatate " Iubesc sa fiu independent si sa termin lucruri de unul singur" si pe jumatate "Ma ingrijorez tot timpul daca lucrurile pe care le fac sunt suficient de bune".

Nu te grabi sa judeci o Fecioara deoarece vei vedea doar ce au ales sa iti arate.

Fecioarele s-au nascut sa fie protectoare. Daca te legi de familia sau prietenii lor, pregateste-te pentru iad. 

Sarcasmul nu e o atitudine. E o arta. Iar Fecioarele sunt un Picasso la aceasta arta.

Femeia Fecioara: E un soldat, capabila sa se descurce singura; nu vorbeste prea mult despre viata ei personala, doar cativa oameni sunt selectati sa stie aceaste informatii; e determinata si va face mereu ceea ce trebuie facut; ii ia mult sa isi accepte proprile greseli dar la sfarsit o face sa fie mai buna; e usor de suparat; va iubi cu toata inima ei daca totul e adevarat; poate mirosi minciuna.


Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Lucruri despre zodii 3 ~PAUZAWo Geschichten leben. Entdecke jetzt