SIX

62 2 0
                                    

Naštvaně jsem si sedla vedle Beth, která se snažila zjistit co se stalo. Otočila jsem se na ni a rázně ji se vztyčeným ukazováčkem zkonstatovala situaci. "ANI-SE-NEPTEJ" odfrkla jsem a vyndala učebnice a sešity. Píšeme teďka z té fyziky, což mě ještě více vystresovalo. "Zlato, sice nevím co se stalo ale co takhle dneska do klubu? Užijeme si " řekla se smíchem a doufala, že se zasměju s ní. "Dobrý nápad" řekla jsem a dal doufala, že tento den uteče rychle. Naše třídní pořádková služba nám rozdala papíry a začali jsme psát. Sakra! Učila jsem se na to tři hodiny,přijde mi že vůbec nic nevím, že mi všechno vypadlo z hlavy. Fyzika mi obvykle jde, a to i testy. Achjo ten den ale pěkně začíná. "Parkerová, tak co kafe, bylo dobrý?" Křikl přes třídu Lukas a celá třída se začala smát. Evidentně Beth pochopila o co jde a tak se na mě soucitně podívala. Protočila jsem očima a snažila se nevšímat těch všech pohledů, visících na mě, co na to řeknu. Nejraději bych se zvedla a Lukase nejraději uškrtila ale na takovou úroveň se nesnížím. Radši jsem na to nic neřekla. V podstatě by mi to bylo jedno, kdyby to řekla např. April.

Hodně mě na tom mrzí to, že mě Lukas nejdřív říká že jsem krásná a líbá mě a teď? Jako v klucích se nevyznám (A kdo ano, že ? 😂). "Pane Jonesi, jestli máte se slečnou Parkerovou problém, vyřiďte si to o přestávce, né v mojí hodině." Prskl učitel, až se mu křída v ruce rozlomila na čtyři kousky.  No upřímně se mu ani nedivím. "Oh, no jistě pane učiteli, budu způsobný sofistikovaný muž" řekl Lukas s náznakem sarkasmu. Kdyby byl učitel časovaná bomba, už by nad Lukasovo chováním vybouchl. "Pane Jonesi, tuto hodinu si nahradíte po vyučování!" Zakřičel na celou třídu, až se škola pohnula v základech. Jo, pan učitel Drobný, umí křičet. Randál jak nikdy. Jak bylo ale vidět, Lukase to ani nijak nepohoršovalo. April se roztékala už jenom nad Lukasovo pohledem. Ta už mě také nepřekvapuje. Myslím, že kdyby chtěla, tak by ho tady nejraději o**la. "Tupec" šeptla jsem si pro sebe. Tedy, myslela jsem si, že jsem si to řekla pro sebe. Očividně si učitel myslel, že to je na něj. "Cože? Slečno Parkerová, myslím si, že si také řada nahradíte dnešní hodinu po vyučování, jako tady pan Jones". Ach bože, že jsem něco řekla. Překvapeně jsem na učitele hleděla. Nechci být po škole, už vůbec ne s Lukasem. Až teď jsem si všimla, že mám poloprázdný test. Ke všemu má za chvíli zvonit. Nechci dostat čtyřku. Možná zním jako šprt ale nechci propadat z fyziky.

*A few moments later*

*Cvak*

Zavřela jsem propisku a odevzdávala test. Stejně tak to udělali ostatní. Ovšem po chvilce začalo zvonit na přestávku. Už jsem chtěla odejít se svými věcmi ze třídy práv a jít do učebny dějepisu ale učitel nás ještě zastavil. "Nezapomeňte že příští týden jedeme v rámci fyziky a biologie na týden do kempu, všechny informace máte na nástěnce a máte tam i letáčky. Děkuji, můžete jít." Pobídl nás učitel. Málem bych zapomněla. Každý rok se jezdí na tento školní "výlet", taková exkurze. Mohlo by to být fajn, né jako minulý rok. Minulý rok to stálo za houby. Pokaždé jsme jezdili do kempu v Irsku. (Byla jsem tam sice jen jednou ale spoustu čtvrťáků to říkalo, že jinam nejeli) Doufám že se aspoň letos nad ní smilují a pojedeme někam jinam. Ale z mého přemýšlení mě vyrušila Beth a zvonění. "Pojedeš zase ?" . "Jo, pojedu" řekla jsem jednoduše. Samozřejmě, že nemůžu říct najisto že pojedu, musí mi to nejdříve mamka dovolit, ale myslím si, že mi to dovolí.

*After school, at home*

Zrovna sedím zády k zrcadlu. Podle Beth na sebe nesmím koukat, dokud to nebude hotové. Ano, teďka mě líčí a bude dělat účes, do klubu. Srandy kopec. "Bude to dokonalý. Už teď je to dokonalý. Budeš k nakousnutí. Jo, jsem dobrá stylistka." Samozřejmě sebevědomí u Beth nikdy nechybí. Mám ještě ke všemu zavřené oči, na přání Beth. Jo je praštěná. K tomu nám v pokoji hrají různé písničky. Opravdu jsem zvědavá na výsledek. "Tyjo, to se mi taky povedlo. Jsem to ale úžasná. Ještě vykonturujeme .... Tak, krása, ještě highlighter. Nooo, krása. Hotovo". Spráskla spokojeně rukama. Moje reakce? Asi deset minut jsem se na sebe dívala s otevřenou pusou. Jinak, oblečení které si vezmu, už mám na sobě. Můj look vypadal nějak takto (myslím tím jenom líčení) ⬇(omlouvám se, že je to takto blbě udělané ale moc to jinak nešlo)

 Můj look vypadal nějak takto (myslím tím jenom líčení) ⬇(omlouvám se, že je to takto blbě udělané ale moc to jinak nešlo)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vlasy mám vyčesané do vysokého culíku. Outfit? Takto ⬇

"Vypadáš úžasně" vykřikla nadšeně, následně mě drtila v objetí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Vypadáš úžasně" vykřikla nadšeně, následně mě drtila v objetí. "Děkuju, tobě to také moc sluší" usmála jsem se. Bude to zajímavý večer...

I wanna be with you Where stories live. Discover now